Krokavegen 83, 5354 Straume

BUD MOTTATT Meget pen enebolig på ett plan – svært populær gate på Foldnes/Straume – 3 soverom – garasje på 29,7 m2!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Krokavegen 83
5354 Straume

Meget flott enebolig med alt på ett plan som har veldig bra beliggenhet på Foldnes i Øygarden Kommune. Fra boligen er det gangavstand til barneskole og barnehage. I tillegg er det kort avstand til Sartor Senter, samtidig som en ligger tilbaketrukket fra hva som skjer der. Eiendommen er flott opparbeidet med terrasser og uteareal. Parkering i garasje - plass til 2 biler såfremt de ikke er veldig store. 1-etg: Stue, kjøkken, bad, gang, vaskerom, vindfang, samt 3 soverom og et kontor/walk-in-closet.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere en meget pen enebolig med alt på ett plan. Boligen ligger i en svært populær gate på Foldnes/Straume. Boligen har flere gode kvaliteter som sør-østvendt terrasse på 40,7 m² med utgang fra stuen.

Ellers kan boligen beskrives slik:

Entré 3,1 m²:
Entrèen er romslig med god plass til å henge fra seg ytterklær og sette fra seg sko. På gulvet er det keramiske fliser med varmekabler.

Gang 9,2 m²:
Videre kommer en til boligens gang som har lekkert en stavs parkettgulv og innfelte spotlights i himlingen.

Stue 42,8 m²:
Stuen har god plass til både spise- og sofagruppe. Det er her samme gjennomgående en-stavs parkettgulvet som gangen, og rommet har lysmalte overflater på veggene og i himlingen er det innfelte spotlights. i gulvet er det Eswa. Det er et flott ildsted med glassfront som varmer godt på kalde høst- og vinterdager, i tillegg til varmepumpe. Fra stuen er det utgang til en stor og solrik sør-østvendt terrasse på 40,7 m² hvor en virkelig kan nyte sommerdagene!

Kjøkken 11,3 m²:
Pent kjøkken som har parkett på gulvet og takhøy Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter. Det er valgt en heltre benkeplate med stål vaskekum og over benkeplaten er det montert keramiske fliser. Videre inneholder kjøkkenet ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Av Integrerte hvitevarer kan det nevnes oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, mikrobølgeovn og kjøle/fryseskap. I himlingen er det innfelte spotlight.

Bad 7,2 m²:
Pent bad med keramiske fliser på gulv og vegger, og takplater med innfelte spotlights i himlingen. I gulvet er det varmekabler. Videre inneholder badet servant med møblement/speil, vegghengt toalett, dusjkabinett, badekar og dusjgarnityr. Det er montert avtrekksventil i himling. Hjørnesluk bak badekar.

Vaskerom 5,7 m²:
Boligen har separat vaskerom med keramiske fliser på gulv og vegger, og i himlingen er det takplater med innfelte spotlights. Det er varmekabler i gulv og montert avtrekksventil i himlingen. Rommet inneholder utslagsvask og opplegg for vaskemaskin. Sluken er av plast.

Soverom:
Det er 3 soverom på hhv. 14,2 m², 8,8 m² og 7,4 m² hvor alle har god plass til seng og garderobeskap. Det ene soverommet har et kontor på 7,4 m² hvor det også er mulighet til å lage et 4 soverom. Pr dags dato er ene rommet brukt som TV-stue, mens andre har benyttet dette som soverom.

Toalett 2,4 m²:
Separat toalettrom med keramiske fliser på gulv og vegger. Det er varmekabler i gulvet og avtrekksventil er montert i himlingen. Rommet inneholder servant med møblement/speil, belysning og toalett.

Det er parkering i egen garasje. Ny port og dør i ca. 2014.

Byggeår

1988

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

520m2

Parkering

Det er parkering i garasje på 29,7 m², samt på egen tomt.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré, gang, tre soverom, kontor, bad, toalett, vaskerom, kjøkken og stue.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, terrassedekke og div. prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i entré, på bad, på vaskerom og i stue (Eswa).
Det er også vegghengt panelovn på soverom 2, og varmepumpe i stuen.

Nordpeis peisovn med glassfront i stue.

Sikringsskap på sov 1.
Inneholder: Automatsikringer (jordfeilautomater) og strømmåler.
Overbelastningsvern på 63 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 7 stk.
10 ampere: 4 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 22.09.2021.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

13-10-2021

Meny