Nesevågen 8, 5970 Byrknesøy

BUD MOTTATT Idyllisk beliggende hytte med naust, kai og flytebrygge på flotte Byrknesøy, ca. 1 t og 50 min fra Bergen!

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nesevågen 8
5970 Byrknesøy

Idyllisk beliggende fritidsbolig over to plan, med naust, kai og flytebrygge på flotte Byrknesøy i underkant av 2 timer fra Bergen. Inneholder følgende: 1. etasje: Entre/gang, stue, soverom, kjøkken, vaskerom og bad Loft: Gang, to soverom og bod. Sør-øst vendt altan på 26,1 m² med utgang fra stue. Nord-vest vendt terrasse på 11,6 m² med utvendig tilkomst. Tilhørende utvendig bod på 7,8 m².

Standard

Nydelig fritidsbolig fra 1900, som er vesentlig opprustet av nåværende eier mellom 2015-2022. Hytten holder en gjennomgående høy standard og klar til å ta i bruk. Av hytter i dette området må denne sies å holde en betraktelig høyere standard enn mange av de tidligere omsetninger i området. Ønsker du en hytte med lite vedlikehold og mye naturtomt er dette hytten for deg!

Det første man møter når man ankommer eiendommen er en grusbelagt innkjørsel som leder helt frem til hytten. Her parkerer man rett utenfor hyttedøren og man har god plass til flere biler på egen eiendom. Man blir så møtt av ett flott inngangsparti hvor man har en royal impregnert terrasse med brede bord med skjult innfesting, flott natursteinsmur med skiferstein på toppen og nydelig Barens skiferbrostein fra inngangsdør til dør ved vaskerom. Terrassen sammen med skiferbrostein og natursteinsmur er ny fra 2022.

Når man kommer inn i hytten er det første man møter en gang på 5,7 m². Her har man laminat på gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Går man inn til høyre møter man en romslig stue på 20 m². Her har man heltre gulv, malt platekledning på vegger og i himling. Jøtul Peisovn med glassfront i stue varmer godt kalde vår- og høstkvelder. Mange store vinduer gir ett godt lysinnslipp og ikke minst flott utsikt mot grøntområde og sjøen nedenfor. Ingen innsyn fra øvrige eiendommer.

Fra stuen har man utgang til nybygget terrasse på hele 26,1 m². Terrassen er vendt mot sørøst og man har sol fra tidlig morgen til kveld midtsommers. Når solen går ned her har man den enda litt til på terrassen på 11,6 m² i front med inngangspartiet som er nordvestvendt.

Begge uteplassene er veldig skjermet og man har ingen innsyn fra andre naboer.

Vi går videre inn til kjøkkenet fra stuen. Kjøkkenet er på 9,8 m² og her man en koselig sittekrok hvor man har plass til en sittegruppe. Kjøkkenet er også modernisert de senere år og her har man heltregulv, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Ikea kjøkkeninnredning med slette fronter. Kjøkkenet inneholder laminert benkeplate, underlimt kompositt vaskekum, ventilator, komfyrvakt og opplegg for oppvaskmaskin. Kitchen Boards over deler av benkeplaten.

Integrerte hvitevarer som:
- Stekeovn.
- Platetopp med induksjon.
- Oppvaskmaskin.
- Kjøleskap.

Fra kjøkkenet har man videre inngang til vaskerommet som er på 4,8 m². Her har man også videre utgang til bakhage og fin plass hvor man kan plassere klesvasken. Det er tatt vare på noe bruddskifer og Solesnes håndstein som er perfekt å bruke til f.eks. en liten sitteplass eller til å lage ett lite tørkeområde her. Vaskerommet har ellers malt/behandlet betong på gulv med varmekabler, malt platekledning på vegger og i himling. Innfelte spotlights i himling. Inneholder: Opplegg for vaskemaskin. Friskluftsventil i vegg. Sluk av plast.

Fra vaskerommet har man videre adkomst til badet som er oppusset i 2017 og som er på 5m². Badet er lyst og pent og har keramiske fliser på gulv og varmekabler, baderoms plater på vegger av typen Alloc baderomspanel og malt platekledning i himling. Innfelte spotlights i himling. Inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjkabinett. Friskluftsventil i vegg. Sluk av plast. Rør-i rør system lagt inn i 2017 og da ble også varmtvannsberederen skiftet ut.

Vi går tilbake i gangen og her har man til venstre en inngang til soverom nr. 1. Dette soverommet er på 7,9 m² og her har man heltre gulv, malt platekledning på vegger og i himling.

Vi går videre opp i loftsetasjen. Man kommer opp i en gang på 5,2 m². (gulvareal: 7,5 m²). Her har man laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling. Her har man en liten krok hvor man kan lage til en liten lekeplass eller annet hyggelig areal som f.eks. en liten kontorpult el.l.

Rett frem har man en liten bod med ett gulvareal på 4,7 m². På grunn av skråtak har man ikke ett målbart areal inne på dette rommet.

Til høyre i gangen har man hovedsoverommet som er på hele 12,6 m² (gulvareal: 19,6 m²). Her har man store vinduer som går ned til gulvet og som gir ett flott lysinnslipp og ikke minst fin utsikt mot grøntareal utenfor. Av kvaliteter kan det nevnes laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Til venstre i gangen har man soverom nr. 3 i hytten og dette er på 7,9 m² (gulvareal: ca. 12 m²). Her har man laminat på gulv, malt platekledning på vegger og malt panel i himling.

Til høyre for inngangsdøren har man en utvendig bod på 7,8 m². Her har man god belysning og gjennomgang til forsiden av eiendommen og terrasse.

Noen minutters gange unna ligger naustet som man har en fullstendig bruksrett til med tilhørende anlegg. Naustet har bygningsnr. 176753986 og ligger på gnr. 95 bnr. 19. Her har man mulighet for småbåtopptrekk. Vannledning i sjø som løftes opp og påkobles i de frostfrie månedene.

Alt i alt er dette en fritidsbolig med høy standard og gode løsninger, perfekt for familie som ønsker litt god og usjenert tumleplass på hytten. Samtidig er dette en lettvint fritidsbolig med kjørevei helt til døren og mye naturtomt som holder seg selv.

Velkommen til visning! HUSK Å MELDE DEG PÅ OM DU ØNSKER Å KOMME PÅ VISNING! Visning blir IKKE arrangert dersom ingen er påmeldt.

Byggeår

1900

Bruksareal per etasje

1. etasje: 56 m²
Loft: 27 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2761m2

Parkering

Parkering på egen eiendom med god plass til flere biler på gatetunet samt i innkjørselen til eiendommen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entré/gang, soverom, stue, kjøkken, vaskerom og bad. Loft: Gang og to soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, grøntarealer, div. prydbusker/beplantning og terrassedekke.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad og vaskerom, samt vegghengte panelovner på alle soverom.

Jøtul Peisovn med glassfront i stue.

Elektriske anlegg:
Sikringsskap entré/gang.
Inneholder: Automatsikringer
(jordfeilautomater) og strømmåler.
Hovedsikring på 40 ampere.
Kurser:
20 ampere: 1 stk.
16 ampere: 3 stk.
10 ampere: 4 stk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, 02.05.2022.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

01-06-2022

Meny