Straumsfjellvegen 9B, 5353 Straume

Strøken selveierleilighet med 2 soverom, 2 bad, 2 parkeringsplasser i felles garasjeanlegg og terrasse på 22m²

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Straumsfjellvegen 9B
5353 Straume

Straumsfjellet Panorama Sameie

Strøken selveierleilighet i 2. etasje (U2), bygget i 2017. Leiligheten inneholder: Stue/ kjøkken, 2 soverom, bad, mellomgang, entrè, bad/ vaskerom og bod. Leiligheten disponerer en kjellerbod på 5m². Leiligheten har 2 stk faste parkeringsplasser (mrk. 47 og 59) i felles garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Straumsfjellvegen 9B, dette er en selveierleilighet oppført i 2017. Leiligheten har 2 stk faste parkeringsplasser (mrk. 47 og 59) i felles garasjeanlegg, samt at det er gjesteparkering i garasje. Av høydepunkter kan det nevnes:

-2 romslige soverom
-2 helfliste bad
-Kjøkken med innredning fra Sigdal, øy fra Ikea.
-En innvendig bod på 6,5m² og en kjellerbod på 5m² til oppbevaring
-Terrasse på 22m² med rekkverk i glass/ aluminium
-Porttelefon med døråpner
-Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
-Varmekonvektor i stue
-Stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin er integrert
-Parkett på gulv/ keramiske fliser på bad og bad/ vaskerom
-Innvendig bod er innredet som grovkjøkken
-Bygningen er oppført i henhold til gjeldende plan og bygningslov med TEK 10

Ellers innehar boligen følgende standard:
Innbydene entrèønsker velkommen inn. Entreèn er på 8,9m² og det er god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Parkett på gulv.

Fra entrè er det en inngang til bad/ vaskerom. Dette rommet er på 10,1m² og har flislagte vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Dette badet inneholder: Vegghengt toalett, dusj, opplegg for vaskemaski og servant med innredning.

Fra entrè er det også videre inngang til stue med åpen kjøkkenløsning. Stue/ kjøkken har et areal på 52m². Her er god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet og viser utsikten mot nærområdet. Parkett på gulv og malte flater på vegger. Varmekonvektor i stue. Fra stue kjøkken er det utgang til en herlig terrasse på 22m². Rekkverk i glass/ aluminium, dekke av betong.

Kjøkken med klassisk hvit kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal, kjøkkenøy er fra Ikea med Sigdal benkeplate. Innredningen har slette fronter, noe som letter rengjøringen. Her er ventilator med mekanisk avtrekk og laminert benkeplate. Stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin er integrert. Kjøkkenøy fra Ikea er montert i ettertid av eier. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registret fuktverdier i kjøkkenbenken eller på gulv. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjølkkenet.

Boligen har en innvendig bod på 6,5m² og en kjellerbod på 5m². Den innvendige boden brukes som grovkjøkken, her er montert kjøkkeninnredning.

Fra stue er det videre inngang til en mellomgang på 3,8m², herfra er det inngang til boligens soverom og bad. Her er 2 romslige soverom med arealer på 11,1m² og 14,6m². Begge soverom har parkett på gulv og plass til dobbelseng.

Bad på 4,8m² som har flislagte vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Dette badet inneholder: Vegghengt toalett, dusj og servant med innredning.

Byggeår

2017

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

12765m2

Parkering

Leiligheten har 2 stk faste parkeringsplasser (mrk. 47 og 59) i felles garasjeanlegg, samt at det er gjesteparkering i garasje. Det er mulig å montere elbillader ved garasjeplasser.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, mellomgang, entrè, bad/ vaskerom.

Oppvarming

Varmekabler på bad og på bad/ vaskerom.
Varmekonvektor i stue.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Lys grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Johan Rye-Holmboe, datert 08.10.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

17-11-2021

Meny