Halvgjevegen 23, 5382 Skogsvåg

Bud mottatt- Tomannsbolig i skjermede og landlige omgivelser – Dobbelgarasje – Nærhet til sjø – Moderniseringsbehov

SOLGT

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Halvgjevegen 23
5382 Skogsvåg

Halvpart av tomannsbolig som går over 2 plan og inneholder følgende: U. etasje: Entré, gang, 3 soverom og bad. 1. etg: Stue, gang, soverom, kjøkken, bad og vaskerom. I tillegg har boligen tilhørende dobbelgarasje, sørvendt terrasse på 53 m², nordvendt altan på 12,3 m² og båtplass.

Standard

Kaland & Partners Vestkanten ved Charlotte Anthun har gleden av å presentere Halvgjevegen 23, halvpart av tomannsbolig med en fin og landlig beliggenhet på Kallestad. Boligen går over 2 plan, har flere uteplasser, tilhørende dobbelgarasje og mulighet for båtplass. Boligen har moderniseringsbehov - her kan du skape ditt drømmehjem.

Av høydepunkter kan det nevnes:
- Rolig og landlig beliggenhet i skjermede omgivelser
- Sørvendt terrasse på 53 m² og nordvendt altan på 12,3 m²
- Dobbelgarasje
- Mulighet for båtplass ved Kallestad båtlag
- 2 bad

Underetasje:

Entrè på 1,8 m² med keramiske fliser på gulvet og malt strie på veggene ønsker deg velkommen inn. Videre har man en gang på 20 m² med keramiske fliser på gulvet og mdf panel/malt tynnpanel på veggene. Gangen har tilkomst til alle rommene i boligens underetasje og har peisovn med glassfront som sørger for god oppvarming av boligen.

Eldre bad innredet med våtromsbelegg på gulvet og malt platekledning/mur på vegger. Rommet inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett og dusjgarnityr.

Denne etasjen har videre en bod på 7,5 m²  med gode lagringsmuligheter, samt tre soverom med plass til seng av ulik størrelse, ulike garderobeløsninger og annet ønskelig soveromsmøblement. Det gjøres oppmerksom på at deler av det ene soverommet ut i fra byggetegningene er en bod.

Første etasje:

I denne etasjen finner du en romslig stue på 43,2 m² med utgang til sørvendt terrasse på 53 m² og nordvendt altan på 12,3 m². Store vinduer sikrer oppholdsrommet rikelig med naturlig lysinnslipp.

Kjøkkenet har takhøy kjøkkeninnredning med profilerte fronter fra IKEA. Videre inneholder kjøkkenet laminert benkeplate, keramisk vaskekum, ventilator, opplegg for oppvaskmaskin, integrert mikrøbølgeovn og integrert kjøleskap. Fra kjøkkenet har man adkomst til et vaskerom på 4,6 m² hvor man også har utgang til den sørvendte terrassen.

Badet i denne etasjen har keramiske fliser på gulv og vegger, og inneholder servant med møblement/speil, belysning, toalett, dusjhjørne og dusjgarnityr. Videre fra badet har man tilkomst til soverom på 11,8 m².

Boligen holder gjennomgående eldre standard og har behov for modernisering og oppussing for å tilfredstille dagens krav og standard.

Byggeår

1980

Bruksareal per etasje

U. etasje: 69 m².
1. etasje: 83 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

581m2

Parkering

Garasje med plass til 2 biler, ellers parkeringsmuligheter for flere biler på eiendommen.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè, gang, 3 soverom og bad.
2. etasje: Stue, gang, soverom, kjøkken, bad og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med murer/bed, prydbusker/beplantning, grøntarealer og terrassedekke.

Oppvarming

Peisovn i underetasje.
Elektrisk oppvarming:
- Varmekabler på begge bad
- Varmekabler på to av soverommene i underetasje.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 02.03.2022.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

08-04-2022

Meny