Olsvikmarken 78, 5183 Olsvik

Fresh 3-roms med HTH kjøkken fra 2018. Fast garasjeplass. 2 store terrasser på hver side. Sjøutsikt. Sentralt i Olsvik!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Olsvikmarken 78
5183 Olsvik

Olsvikmarken Borettslag

Andelsbrevnummer

37

Boligen inneholder følgende romfordeling: Entrè/gang, bad, vaskerom, stue/kjøkken, 2 soverom, bod og 2 terrasser. Ekstern bod like utenfor inngangsparti. Fast garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg.

Standard

Kaland & Partners ved Svenn-Erik Bendiksen kan med stolthet presentere Olsvikmarken 78. En fresh 3-roms leilighet med moderne standard, gode kvaliteter og gjennomført stiluttrykk. Leiligheten har meget god og praktisk planløsning. Kombinasjonen mellom den behagelige takhøyden, tiltalende overflater og mye naturlig lys fra flere store vindusflater, skaper en meget god og luftig romfølelse.

Leiligheten har blitt løpende oppgradert den siste tiden og fremstår i dag som tidsriktig og moderne på de fleste kvaliteter. 

I nyere tid kan følgende oppgradering/modernisering fremheves:

- Ytterdør ble byttet via borettslaget høsten 2020
- Dør til ytterbod ble byttet via borettslaget i 2021
- HTH kjøkken med påkostede integrerte hvitevarer fra Elkjøp (2018)
- Folierte baderomsmøblement sort (2020)
- Gangen og vaskerommet er foliert med foliefliser (2020) som enkelt kan fjernes dersom man ønsker det.
- Nymalte overflater
- Nytt sikringsskap, samt trukket om alt det elektriske i stuen og på kjøkken, samt lagt opp egen kurs til terrasse på sør siden.
- Fast garasjeplass med mulighet for elbil lader.
- Spotlights i stue og på kjøkken (Bluetooth styrt)
- Takvifte ble byttet via borettslaget i 2018/2019
- m.m.

Entrè/gang (10,7m²)
En flott entréønsker deg velkommen. Tiltalende fargetoner mot pent laminat med pålimte foliefliser på gulv. Godt med oppbevaring til sko og yttertøy i ''innhukk'' like ved inngangsparti.

Stue/Kjøkken (32m²)
Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot stuen. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Rommet måler solide 32 m²  og har godt med plass til både sofagruppe og spisestue i ønsket størrelse. Kjøkkenet ligger praktisk i åpen løsning med stuen. Det skal godt gjøres å ikke legge merke til den sørvendte terrassen. En herlig 35 kvadratmeters forlengelse av oppholdsrommet på de fineste dagene!  

Fra stue er det en åpen løsning mot spisestue og kjøkken. Pent og moderne kjøkken nytt i 2018 fra HTH som er tidsriktig innredet med hvite slette fronter, laminert benkeplate og godt med skap- og benkeplass. Her er det også integrerte hvitevarer som todelt komfyr (man kan ha ulik temperature både oppe og nede, samt bruke den i sin helhet), kombinert mikro/ovn, induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Sort utslagsvask av merket Franke. Det er montert både komfyrvakt og automatisk vannstopp.
Et praktisk og sosialt rom som vil passe like godt til travle frokoster en mandags morgen som til lørdagsmiddagen.

Bad (4,7m²)
Pent helfliset bad som er opplyst å være pusset opp av tidliger eier i ca. 2008. Baderomsmøblement er foliert sort i 2020.
Badet er innredet med dusjvegg, gulvmontert wc, helstøpt servant med skuffeseksjon og speil overskap med belysning. VV-bereder er plassert under benkeplate.

Vaskerom (2,9m²)
Særdeles praktisk med eget vaskerom. Gulvet er foliert med foliefliser i 2018. Malte sletter flater på vegger. Malt betonghimling.
Vaskerommet inneholder: Vask, opplegg for vaskemaskin, underskap og høyskap med slette fronter, samt benkeplate.

Soverom (15,7m² og 10m ²)
Leiligheten har totalt 2 soverom. Trivelig og meget romslig hovedsoverom på 15 m². Rommet er malt i mørke behagelige farger som skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til en dobbelseng, nattbord, skap/kommode eller annen alternativ møblering. Rommet er også innredet men et romslig og dypt omkledningsrom bak takhøy skyvedørsgarderobe med speilfronter. En absolutt hverdagsluksus!
I tilknytning til soverommet har man også direkte adkomst til en stor
terrasse på hele 54 m² med sjøutsikt.

Leiligheten har en god og praktisk planløsning hvor samtlige soverom er adskilt fra støy og underholdning i oppholdsrom. Boligen har vært løpende vedlikeholdt med en rekke oppgraderinger den siste tiden. Like utenfor inngangsdør befinner det seg en ekstern bod på ca. 4 m².

I Olsvikmarken 78 har du også selvsagt fast garasjeplass noe som er helt ypperlig da anlegget har plussgrader hele året. Dette gjør at du alltid vet hvor du kan parkere bilen og ikke minst at du slipper å skrape frost av frontruten når gradestokken viser minusgrader. Her er det også mulighet å installere ladeboks via borettslaget.
Denne leiligheten må oppleves. Hjertelig velkommen på visning!

Byggeår

1978

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

1. etasje - 82 kvm

Tomteareal

27951m2

Parkering

Parkering på egen plass i felles garasje. Gjesteparkering på egne plasser. P.t. trengs det ikke egne oblater for å parkere på borettslagets gjesteparkering.

Garasjedørene skal alltid være låst. Garasjeporten er utstyrt med motor og lukkes automatisk etter ca 30 sekunder. For de som ikke har fjernkontroll betjenes porten på innsiden med bryter og på utsiden med garasjenøkkel. Det skal vises stor aktsomhet ved inn- og utkjøring. Kjørelys skal brukes i garasjen. Lagring av brennbare ting er ikke tillatt.

Styret opplyser om at borettslaget ikke praksiserer p-oblat. Brl har 9 gjesteplasser nedenfor borettslaget og ca 8 plasser med containerne.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Entrè/gang, bad, stue/Kjøkken, to soverom og vaskerom.

Beskaffenhet

Tomtearealet er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, lekeplass, grøntarealer og div prydbusker/beplantning.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming på varmekabler på badegulv. Øvrig oppvarming ved elektriske ovner.

Sikringsskap er plassert i innvendig bod ved inngangsdør.
Automatsikringer. 12 kurser
Hovedsikring: 35amp.
Platetopp: 25amp.
Komfyr og kjøleskap: 16amp.
Stikk kjøkkenbenk 4 stk: 16amp.
Oppvaskemaskin, ovner i stue og 1 stikk ved altandør: 16amp.
Stikk micro: 16
Vaskemaskin og utvendig stikk: 16amp.
Øvrige stikk og vv-bereder: 10amp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Øyvind Westrheim, 1.09.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

21-09-2021

Meny