Voa 10, 5380 Telavåg

Flott familiebolig med stor tomt – veldig gode solforhold – fint opparbeidet uteområde – god plass til garasje – landlig

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Voa 10
5380 Telavåg

Eneboligen strekker seg over to plan og inneholder: Underetasje: Gang, to soverom, bad, vaskerom og teknisk rom. 1. etasje: Entrè, gang, trappegang, 2 soverom, stue, kjøkken, toalett og kott. Fra stue er det utgang til en sør-østvendt altan på 41,8m2. En terrasse på 32,7m2 har utvendig tilkomst. Utestue på 3,6m2 To utvendige boder på 19,5m2 og 7,7m2 til oppbevaring. Biloppstillingsplass til flere biler på egen eiendom.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Voa 10. Dette er en enebolig som strekker seg over to plan med underetasje og 1. etasje. Boligen er opplyst bygget i 1954/1956 og jevnlig vedlikeholdt. Flotte utearealer med en frittliggende terrasse på 32,7 med utvendig tilkomst og fra stue er det utgang til en sør-østvendt altan på 41,8m2, samt koselig utestue på 3,6m2. Av høydepunkter kan det ellers nevnes:

- To romslige uteboder på 19,5m2 og 7,7m2 til oppbevaring
-Kledning stort sett byttet i 2010/ 2015 - malt samtidig
-Ladeboks for el-bil montert
- Opplyst varmekabler på vaskerom, bad og gang u.etg. og i entré og toalett 1.etg
- Dovre peisovn med glassfront i stue
-Stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn er integrert
- Innfelte spotlights i entrè, gang underetasje, stue og ett soverom

Ellers innehar boligen følgende standard:
Boligens entrè ligger i 1. etasje. Entreèn er på 8,4m2 og har keramiske fliser på gulv med varmekabler, mdf panel på vegger og smartpanel i himling med innfelte spotlights. Her er god plass til å heng fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Koffertloft med tilgang fra loftsluke i entré.

Videre kommer man inn i en gang på 9,1m2. Her er det laminat på gulv og mdf panel på vegger. Trappegang på 1,5m2 med malt trapp med åpne trinn som leder ned til underetasjen.

Boligen har hele 4 soverom, det er to romslige soverom i hver etasje. Soverommene har arealer på 11,6m2, 11,6m2, 13,7m2 og 13,3m2. Begge soverom i underetasje har laminat på gulv. Det ene soverommet har malt platekledning og dekortapet på vegger, mens det andre har malt platekledning. Soverommene i 1. etasje har begge laminat på gulv. Soverom 1 har også laminat på gulv og mdf panel på vegger. Soverom 2 har malt strie på vegger og innfelte spotlights i himling.

Lys og trivelig stue på 30,2m2. Her er plass til sofagruppe og spisebord. Flere store vindusflater sikrer et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Dovre peisovn med glassfront varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Laminat på gulv og mdf panel på vegger. Fra stue er det utgang til en herlig sør-østvendt altan på 41,8m2. Skyvedør med glassfelt mellom stue-kjøkken.

Pent kjøkken på 16,8m2 med laminat på gulv, mdf panel på vegger og smartpanel i himling. Her er Ikea kjøkkeninnredning med profilerte fronter og tre overskap med glass fronter. Kjøkkenet inneholder: Laminert benkeplate, keramisk vaskekum, ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn er integrert. Egen koselig spiseplass på kjøkkenet. Godt med skap- og benkeplass for den som liker å boltre seg på kjøkkenet. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert fuktverdier i kjøkkenbenken eller på gulv.

Eget toalettrom i denne etasjen. Toalettrommet er på 1,3m2 og har keramiske fliser på gulv med varmekabler, mdf panel på vegger og smartpanel i himling. Rommet inneholder: Servant med møblement/speil og vegghengt toalett. Det er også her foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

I boligens underetasje kommer man inn i en gang på 11,3m2. Her er det keramiske fliser på gulv med varmekabler og malt platekledning på vegger. Smartpanel i himling med innfelte spotlights.

Boligens bad ligger også i underetasjen. Badet er på 5,6m2, opplyst oppgradert av selger selv i 2014/2015. Her er keramiske fliser på gulv med varmekabler og keramiske fliser på vegger samt panel i himling. Badet inneholder:  Servant med møblement/speil, belysning, vegghengt toalett, innfellbart dusjhjørne og dusjgarnityr. Det er også her foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Praktisk med eget vaskerom. Vaskerommet har et areal på 3,5m2 og inneholder opplegg for vaskemaskin.
Keramiske fliser på gulv med varmekabler, keramiske fliser og mdf panel på vegger, panel i himling.

Teknisk rom i underetasjen på 0,6m2

Se også vedlagt nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.

Byggeår

1954

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Underetasje: 48m2
1.etasje: 100m2

Tomteareal

2312m2

Parkering

Montert lade boks for elbil i 2017.

Biloppstillingsplass til flere biler på egen eiendom.
Mulighet for oppsetting av stor garasje.

Arealbeskrivelse

u.etg: 47kvm : Gang, to soverom, bad og vaskerom. 1 etg: 99kvm : Entré, gang, trappegang, to soverom, stue, kjøkken og toalett

Oppvarming

El. oppvarming:
- Opplyst varmekabler på kjøkken, vaskerom, bad, ene soverommet og gang u.etg. og i entré og toalett 1.etg.
- Vegghengte panelovner på ene soverommet (treningsrom) u.etg, gang og kjøkken 1.etg.

Reintbrennende Dovre peisovn med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 27.08.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

04-10-2021

Meny