Fanavegen 81A, 5239 Rådal

Nyoppført 3-roms like ved Lagunen og Bybane. Garasjeplass inkludert. Felles takterrasse. Flytt rett inn!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmegler

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Fanavegen 81A
5239 Rådal

Lagunetoppen boligsameie 1

Nyoppført 3 roms leilighet i 1. etasje med svært sentral beliggenhet ved Lagunen Storsenter og bybane. Inneholder følgende: Gang, bad, stue/kjøkken, 2 soverom og bod. Ekstern bod i underetasje/kjeller, fast garasjeplass i lukke garasjeanlegg, samt felles takterrasse.

Standard

Velkommen til Fanavegen 81A presentert av Svenn-Erik Bendiksen ved Kaland & Partners, Vestkanten. Dette er en nyoppført 3 roms leilighet med svært sentral beliggenhet like ved Lagunen Storsenter og bybane. Trappefri adkomst med heis fra garasjen. Leiligheten ligger vestvendt og er dermed skjermet fra veistøy, det er også en vestvendt markterrasse som har gode solforhold. Praktisk med søppel nedkast og dagligvarebutikk i samme bygg.
Planløsningen er gjennomtenkt og leiligheten har flotte kvaliteter. Her får du muligheten til å flytte rett inn i en ny og moderne bolig med høye kvaliteter. Med leiligheten følger det en fast garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg med mulighet for elbil-lader, samt man har muligheten til å benytte seg av en flott felles takterrasse.

Litt om kvaliteter og løsninger:
Gulvene har 1stavs plank/parkett.
Veggene har malte gipsplater.
Himlingene har malte slette flater.

Gang 7,9m²
En flott entré/gang ønsker deg velkommen. Førsteinntrykket er solid - det er gode kvaliteter og høy gjennomgående standard på overflater og utstyr.
Her har du god plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue/kjøkken 25,7m²,
Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot åpen stue/kjøkkenløsning. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til både spisestue og sofagruppe i ønsket størrelse. Stuen har direkte adkomst til en vestvendt og hellelagt markterrasse på hele 15 kvm via stor skyvedør med glassfelt. Denne er del av hagen på 55 kvm som vil bli eksklusiv for denne seksjonen.
Fra stue er det som nevnt åpen løsning inn til kjøkkenet.

Kjøkkenet er tidsriktig innredet med takhøy Sigdal innredning med slette hvite flater, samt laminat benkeplate. Her har man også innebygde hvitevarer slik som: Steikeovn, induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøkkenet har montert Waterguard under kjøkkenbenken som øyeblikkelig stopper vanntilførsel ved en lekkasje. Her har man også komfyrvakt.

Bad 4,5m²
Fra entré/gang er det tilkomst til badet, som er meget pent og klassisk på 4,5 m² fra 2021. Her er det fliser på både gulv og vegger m/varme i gulv, samt downlights i himling. Baderomsinnredning består av heldekkende servant og skuffer, speil med belysning, dusjvegger, vegghengt toalett, samt mekanisk avtrekk. Det er ikke opplegg for vaskemaskin på badet, men dette er montert i innvendig bod/vaskerom vegg-i-vegg med badet. Dette rommet er på 3 kvm.

Leiligheten har 2 soverom på hhv. 11m² og 7m². Begge er romslig og har godt med plass til både seng av ønsket størrelse, garderobeskap og øvrige møblementer. Det skal også nevnes at soverommene er fornuftig plassert adskilt fra boligens naturlige oppholdsrom ift. støy og underholdning. Dør mellom gang og stue/kjøkken.

Leiligheten har en gitterbod i underetasjen på nabobygget Fanavegen 89B, på 5m². Boden er merket 81A - H0103. Fast garasjeplass, samt felles takterrasse.

Byggeår

2021

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

3519m2

Parkering

Det er egen parkering i underetasjen av Fanavegen 75. Garasjeplassen er merket med nr. 58.

En rekke parkeringsplasser er utstyrt med ladepunkt for el-bil.
Strømforbruk til lading avregnes per ladepunkt, og belastes rettighetshaver til parkeringsplassen. Rettighetshavere som ikke har ladepunkt på sin plass, har rett til å anlegge dette for egen kostnad. Styret skal varsles om dette.

Arealbeskrivelse

Gang , bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med nye fine fellesområder med asfalterte internveier og pen beplanting.

Oppvarming

Det er fjernvarme tilkoblet leiligheten. Oppvarmingen er ved gulvvarme i gang, stue og på bad.
Det er i tillegg balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Kostnader til fjernvarme fordeles etter sameierbrøk. Forbruk fjernvarme innkreves a-konto over
felleskostnadene og avregnes årlig.

Sikringsskap er plassert i innvendig bod.
Automatsikringer. 10 kurser.
Hovedsikring: 40amp.
Platetopp: 25amp.
Komfyr: 15amp.
Ventilasjonsanlegg mm. 15amp.
Oppvaskmaskin 15amp.
Vaskemaskin 15amp.
Tørketrommel: 15amp.
Forøvrig: 15amp.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Øyvind Westrheim, 17.08.2021

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

23-12-2021

Meny