Løvåsveien 40, 5145 Fyllingsdalen

Lys og romslig 3(4)-roms i 10. etg. Balkong på 16,3 kvm. Gjennomgående god standard, heis og mye inkl i felleskostnader!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Løvåsveien 40
5145 Fyllingsdalen

LØVÅSEN BORETTSLAG

Andelsbrevnummer

123

Leiligheten går over 1 plan og inneholder følgende romfordeling: Entré, gang, bad, toalettrom, kjøkken, stue og 2 soverom. Direkte adkomst til balkong på 16,3 m². Tilhørende bod på ca. 2 m² på samme plan og en kjellerbod på 4,2 m²(nr. 1003).

Standard

Velkommen inn til Løvåsveien 40 presentert av Svenn-Erik Bendiksen ved Kaland & Partners vestkanten. Dette er en flott 3(4)-roms leilighet i et attraktivt og barnevennlig område sentralt i Fyllingsdalen. Leiligheten har opprinnelig 3 soverom, men det ene soverommet har blitt fjernet for større stue. Dette kan med få grep enkelt omgjøres tilbake igjen. I Løvåsveien 40 er alt tilrettelagt for en mer praktisk hverdag.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entré/gang (3,3 m²):
En lys entré med adkomst via felles innvendig gang (trappefri adkomst)ønsker deg velkommen. Inngangsdøren befinner seg like ved heisen. Her er det godt med plass til oppbevaring av yttertøy og sette fra seg sko. Skoskap og knagger montert i 2017, samt overflatebehandling av vegger. Like ved entré befinner det seg også et kott/bod for ekstra oppbevaringsplass. Videre er det direkte adkomst til en større gang på 7,1 m² og inneholder bl.a. et større plassbygd garderobeskap.

Stue (34 m²)
Fra inngangspartiet ledes man naturlig inn mot leilighetens naturlige oppholdsrom. Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Her er det god plass til både sofagruppe, spisegruppe og øvrige soner
i ønsket størrelse.

Balkong (16,3 m²)
Med utgang fra stuen er det en sørvendt balkong på hele 16,3 m² . Her er god plass til utemøbler og overbygget, slik at man kan nyte uansett vær. Dette utgjør også en herlig forlengelse av oppholdsrommet på de fineste dagene. Med en høy og fri beliggenhet er det i tillegg lite innsyn, men også meget gode solforhold. Nymalt tak på overbygg/tak på balkong i 2021.

Kjøkken (11 m²)
Kjøkkenet er innredet med hvite slette fronter. Videre er det valgt en laminert benkeplate, samt fliser mellom benkeplate og overskap.

Det er integrert ventilator med kullfiter. I tillegg er det mekanisk avtrekk, samt opplegg for oppvaskmaskin. Det er foretatt kontroll med fuktindikator og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i kjøkkenbenken eller i skap under vask på befaringsdagen.

Soverom (12,5 m² og 7,7 m²)
Leiligheten har opprinnelig 3 soverom, men et av soverommene er omgjort til en større del av stue. Dette kan med få enkle grep omgjøres igjen til et soverom. Rommene er malt i fine, behagelige farger og gir godt med plass til seng, garderobeløsning og annet ønskelig inventar. Plassbygd garderobeskap på soverom.

Bad (2,7 m²)
Her er det belegg på gulv og baderomsplater på vegger. Badet er oppusset i 2009 i forbindelse med nytt røropplegg i blokken. Videre er badet innredet med stråleovn på vegg, mekanisk avtrekk, dusjhjørne m/glassdører, veggskap og servant med innredning. Fordelerskap for rør i rør på wc med utslag på bad. Det er montert dusjvegger og skiftet armatur i dusjen, samt montert ny vask med skap og nytt armatur på bad i 2012 av Grevstad & Tvedt AS. Nymalt tak i 2021.
Det er kontrollert med protimeter (fuktmåler) uten å finne unaturlige fuktverdier.

Toalettrom (1 m²)
Særdeles praktisk med eget toalettrom i en hektisk hverdag. Rommet er innredet med belegg på gulv og malte flater/strier på vegger. Mekanisk avtrekk, samt tilluft via luftespalte under dør. Videre er toalettet innredet med: Vegghengt toalett og servant med overhengende speil/belysning. Skiftet armatur på toalettet i 2019.

De fleste innerdørene er skiftet ut i 2012 utført av Byggmester Harald Sårheim. I samme periode ble også automatsikringer installert av firmaet Gran Elektro AS.

Tilhørende bod på ca. 2 m² på samme plan og en kjellerbod på 4,2 m²(nr. 1003).
Felles vaskerom befinner seg i samme etasje som leiligheten. Både vaskemaskin og tørketrommel medfølger handelen.

Mulighet for garasjeplass i felles garasjeanlegg. Her kan man også få installert ladeboks for elbil.

Boligen har sikringsskap med automatsikringer fra 2012. I samme omgang ble det lagt opp nye stikkontakter i stue, samt koblet taklampepunkter med brytere utført av Gran Elektro AS. Porttelefon med døråpner.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
10. etasje - 84 m²

Tomteareal

71400m2

Parkering

Garasjer tildeles etter venteliste i Borettslaget, som håndteres av styret. Leie parkeringsplass ute og inn håndteres av styret og følger
ikke enheten.

Der er tre parkeringssoner:
Sone 1 omfatter plasser ved Løvåsveien 70 og 80 og krever gul oblat.
Sone 2 omfatter plassene ved Løvåsveien 40 samt Løvåsbakken 11 og 21 og krever blå oblat.
Garasjene er en egen sone og krever grønn oblat.

Både uteplasser og garasjeplasser leies ut til månedspriser, og disse er som følger per 2017:
Ute: kr 100.-/mnd
I fellesgarasje: kr 400.-/mnd
I enkeltgarasje: kr 500.-/mnd
Elbillading: kr 250,-/mnd 

Handicap-parkeringen skal respekteres; det finnes kun 9 stykker av disse og de er beregnet
for forflytningshemmede. De som har HC-kort må ha parkeringsoblaten ved siden av for å stå på handicap-parkeringen.

Parkeringen utenfor inngangsdøren er imidlertid tillatt for kortvarig lasting og lossing, inntil
20 minutter. I forbindelse med inn- og utflytting kan man få parkeringstillatelse fra
styrekontoret.

Ohmia Charging har installert ladeanlegg for elbiler/ladbare hybridbiler i garasje. De har montert et tilkoblingspunkt på hver parkeringsplass og beboere trenger nå bare å bestille laderen på deres hjemmeside. Her vil man også finne mer informasjon om Ohmia Charging og svar på spørsmål man har.

Arealbeskrivelse

Bad (2,7 m2), entré(3,3 m2), gang (7,1 m2), kjøkken (11 m2), stue (34 m2), soverom 1 (12,5m2), soverom 2 (7,7 m2), wc (1 m2)

Oppvarming

Elektrisk panelovn i stue og stråleovn på badet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

David Bryn

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

14-08-2021

Meny