Vadmyrveien 2, 5172 Loddefjord

Strøken 3-roms leilighet i 10.etg. Heis og innglasset balkong. Kjøkken fra 2018. Varmtvann og oppvarming inkl. i f.utg!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Vadmyrveien 2
5172 Loddefjord

Vadmyra Borettslag

Andelsbrevnummer

251

Leiligheten ligger i 10. etasje og inneholder følgende romfordeling: Entré/gang, bad/vaskerom, 2 soverom, kjøkken, stue, bod og innglasset balkong. Ekstern bod i kjeller.

Standard

Velkommen inn til Vadmyrveien 2 presentert av Svenn-Erik Bendiksen ved Kaland & Partners Vestkanten. Dette er en flott 3-roms leilighet i et populært borettslag i Bergen Vest. Heisen tar deg tørrskodd opp til utsikten i 10. etasje. Det er opplyst at leiligheten gjennomgikk diverse oppgraderinger i 2018. Dette gjelder bl.a. nytt IKEA kjøkken, 3-stavs laminat på soverom og 1-stavs påøvrige rom med unntak av bod og bad, samt malte overflater. Badet er oppusset opp i 2010 i regi av borettslaget.

Rom for rom byr leiligheten på følgende kvaliteter:

Entré/gang ( 8,3 m²):
Det gode førsteinntykket får man allerede i entréen. Her er det gode kvaliteter som laminat på gulv og lyse overflater. Dette er gjennomgående i store deler av leiligheten. Det er dørtelefon innenfor entrédøren og god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Kjøkken (10,5 m²)
Kjøkkenet er fra 2018. Det består av en rålekker svart kjøkkeninnredning fra IKEA med tidløse fronter, samt laminert benkeplate med nedfelt vask.
Alle hvitevarer på kjøkkenet med unntak av kjøleskap er selvfølgelig integrert og medfølger i handelen. Frittstående kjøleskap medfølger også. Det inkluderer integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter, samt mekanisk avtrekk (fellesanlegg). Her har man rikelig med skap- og benkeplass. I tillegg er det svært praktisk med takhøye overskap som letter rengjøringen. Vannstopp til oppvaskemaskin. Komfyrvakt.

Stue (21,6 m²)
Vi beveger oss videre inn til stuent. Stuen preges av moderne overflater av god kvalitet, og et fint lysinnslipp fra stuevinduene. Her er det mulig å møblere med både sofa og spisebord i ønsket størrelse. Fra stuen er det utgang til en herlig innglasset balkong på 8 kvm. Her er det flott utsikt og gode solforhold med sin vestvendte beliggenhet.

Soverom (13,2 m² og 8,5 m²)
I leiligheten er det to soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er på 13,2 kvm og har god plass til dobbeltseng og garderobeskap. Soverom 2 er på 8,5  kvm og har på lik linje som hovedsoverom godt med plass til seng og garderobeskap. Hovedsoverommet har fått påmontert nye skinner til garderobeskap i 2021.

Bad/vaskerom (5,5 m²)
Fra gangen er det tilkomst til badet, som er meget delikat på 5,5 kvm. Badet er klassisk og helfliset med varmekabler i gulvet. Badet ble pusset opp i 2010 i regi av borettslaget og inneholder vegghengt toalett med skjult sisterne, servantmøblel med speilskap og belysning, dusjkabinett. Røropplegg for vaskemaskin, mekanisk avtrekk. Himlingsplater med downlights.

Omkledningsrom/bod (2 m²)
Særdeles praktisk med et eget omkledningsrom. Dette rommet befinner seg i gangen like ved inngangsdøren til badet. I tillegg er det en ekstern bod i kjeller for ytterligere lagringsmuligheter.

Byggeår

1971

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

10. etasje - 81 m²

Tomteareal

47122m2

Parkering

Styreleder opplyser om at det kommer nye parkeringsoblater om noen uker. 4 stk.

Mulighet for el-bil lading på borettslagets område. BKK drifter ladestasjon med alle typer lading. Betaling over app, men dersom man er kunde hos Fjordkraft kan det betales på strømregningen.

Arealbeskrivelse

Entrè/gang med garderobe, bad/vaskerom, 2 soverom, stue, kjøkken

Oppvarming

Varmtvann til forbruk og oppvarming er inkludert i husleien. Sentralvarme med radiator i stue.
Varmekabler på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Øyvind Westrheim

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

08-09-2021

Meny