Skogvegen 43C, 5306 Erdal

BUD MOTTATTInnflyttingsklar halvpart av tomannsbolig i et rolig og familievennlig strøk – nydelig utsikt – dobbelgarasje

SOLGT

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Skogvegen 43C
5306 Erdal

Sameiet Skogvegen 43 A - D

halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig med et bruksareal på 160 m². Inneholder følgende: 1.etasje: Tv-stue/soverom, 1 soverom, 1 bod(brukt som soverom) bad/vaskerom, gang/trapperom og teknisk rom. 2.etasje: Stue/kjøkken, trapperom/gang, 2 soverom og bad. Lysthus Garasje + frittliggende bod.

Standard

Velkommen til denne flotte familieboligen som ligger i Skogvegen på Erdal/Askøy presentert av Trude Gunnlaugsson-Gravdal ved Kaland & Partners. En vertikaldelt tomannsbolig med sydvendt beliggenhet, flott utsikt og gode solforhold. Boligen er bygget i 2013/14 og er en påkostet eiendom med oppført garasje i nyere tid, boder og stor terrasse.
Boligen går over to plan og inneholder 4 soverom, 2 bad, åpen stue kjøkken løsning og egen tv-stue.

Litt om kvaliteter og løsninger:

Velkommen inn i en lys og luftig entré. Her har man god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko i en stor skyvedørs garderobe med speilfronter. Du får umiddelbart den gode følelsen av å være hjemme i det du trår over dørstokken. Fliser med varmekabler i gulv, malte overflater og LED dowlightsbelysning.

Praktisk med eget bad/vaskerom på 10,0 m² som ligger i byggets 1.Etasje. Kombinert bad/vaskerom med fliser på gulv og vegger, det er montert termostyrte varmekabler i gulvet. Baderom er på 5,8m² m/åpen løsning mot vaskerom på 4,2m². Badet inneholder vegghengt toalett, dusjhjørne, baderoms innredning med heldekkende dobbel servant, speil og lys.
Det er montert LED downlightbelysning i taket. Det er moderne og tidsriktige overflater og fargevalg.

Det er i denne etasjen 1 soverom på 8,7 m² og 1 bod brukt som soverom på 8,8 m². Dette rommet er opprinnelig godkjent som soverom, men i forbindelse med bygging av garasje, terrasse og utebod er lysinnslippet til dette rommet redusert slik at rommet er blitt omdefinert til bod. Brukes i dag som soverom, men er godkjent som bod. Begge rommene har laminat på gulvene. Det er montert punktlys i himlingen og varmekabler i gulvet. Begge rommene har god plass til senger og garderobeskap for oppbevaring av klær.

1.Etasje byr også på egen tv-stue på 24,3m² hvor det er laminatgulv og montert led downlightsbelysning i himlingen. Tv stuen er også benyttet som soverom.

Vi følger trappen opp til boligens 2.etasje.

Det er en stor og åpen stue/kjøkkenløsning på 37,8 m² med god plass til sofagruppe og spiseplass. Det er laminat på gulv, malt platekledning/gipsplater på vegger/himling. Store vindusflater sikrer rommet mye naturlig lysinnslipp. Kjøkkenet har innredning fra kvalitetsleverandøren JKE med glatte hvite høyglans fronter. Det er montert dempere på skuffer og dører. Videre inneholder kjøkkenet laminat benkeplate med stål vaskekum. Følgende hvitevarer fra Siemens er integrert:
- Platetopp/ induksjon.
- Stekeovn.
- Oppvaskmaskin.
- Kjøl/fryseskap.
- Stål ventilator/vegghengt.

De to soverommene i denne etasjen er på hhv. 10,5m² og 12,3m² og har laminatgulv og overflater malt i delikate farger. Det er montert takpunktbelysning. Rommene har god plass til senger og øvrig møblement.

Badet i denne etasjen er på 5,8 m² og har fliser på gulv og vegger. Det er termostatstyrte varmekabler i gulvet. Sanitærutstyret består av vegghengt toalett, dusjhjørne, baderoms innredning med heldekkende servant, speil og lys. Det er et høyskap og i himlingen er det montert LED downlightbelysning.

Frittliggende garasje på 38 m² Bra. Bygget i 2014/15

Frittliggende lysthus på 14 m² bygget i 2014/15 med 2 fløyet ytterdør med sidevinduer fra NorDan. Bygget er fullisolert og har innlagt strøm og lys. MDF panel på innvendige overflater vegger og planket fabrikkmalte plater i himling.

Frittliggende bod på 5,5 m² bygget i 2014/15 som har innlagt strøm og lys.

Velkommen på visning!

Byggeår

2013

Bruksareal per etasje

1. etasje: 80 m².
2. etasje: 80 m².

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Tomteareal

2354m2

Parkering

Parkering på egen tomt. God plass til biloppstilling ellers på tomten også.

Arealbeskrivelse

1. etasje: Tv-stue, 1 soverom, bod brukt som soverom, bad/vaskerom og gang/trapp. 2. etasje: Stue/kjøkken, trapperom/gang, 2 soverom og bad.

Beskaffenhet

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med grus og asfalt ved 1.etasje samt grus på uteplass i vest ved 2.etasje. Betong forstøttningmur i vest og sørvest. Ved 2 etasje er altan terrasse utvidet mot sør og er på ca 50 m². Altan er undertekket med terrassekassetter i sør ved gangareal til bod, trapp til lysthus/terrasse og garasje. Plassbygget trapp i trykkimpregnert tre bygget mellom garasje og bod for adkomst til terrasse og lysthus fra bakkeplan.

Oppvarming

Varmekabler i tv-stue, soverom, bod brukt som soverom og i gang/trapperom i 1. etasje, samt bad i begge etasjene.

Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjennvinning/- motordel på teknisk rom.

Sikringskap innebygget i vegg i bod/teknisk rom med jordfeilbryter og overspenningsvern.
Inneholder: Automatsikringer 15 stk kurser. 3 x 56 Ampere overbelastningsvern. Overspenningsvern.
Strømmåler. Nettverksdel. Nattsenkning og ringetrafo.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kåre Andreassen, 22.07.2021

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

11-11-2021

Meny