Blåsenborgvegen 32, 5355 Knarrevik

3-roms selveierleilighet med sjøutsikt fra 2015 – Balansert ventilasjon – Parkering i carport – Terrasse på hele 50 m2!

SOLGT

Svenn-Erik Bendiksen

Salgsleder K&P Akademi / Eiendomsmeglerfullmektig

48 88 84 04 / sb@kapa.no

Charlotte Anthun

Eiendomsmeglerfullmektig

92 88 96 01 / ca@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Blåsenborgvegen 32
5355 Knarrevik

Blåsenborgvegen 32

Boligen inneholder følgende romfordeling:Entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, bodUtgang til terrasse på ca 50 kvm fra stue.Carport og sportsbod like utenfor inngangsparti. Innlagt strøm/belysning i sportsbod, samt montert vannkran på utsiden v/carport.

Standard

Kaland & Partners v/ Svenn-Erik Bendiksen presenterer Blåsenborgvegen 32. Dette er en moderne leilighet med god standard på overflater og utstyr. Bygget er fra 1960, men hele leiligheten er innredet i 2015. Dette er en moderne leilighet med god standard på overflater og utstyr. Leiligheten ble innredet (fra grovkjeller) i 2015. Alt i leiligheten, inkludert vinduer, ytterdører, terrasse og ytterkledning mot øst, er nytt siden 2015. Leiligheten ligger i 1.etasje og inneholder entré, gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og vaskerom. Det er egen bod innenfor kjøkkenet. Det er også bod ved inngangspartiet. Her bor man landlig, men samtidig sentralt. Parkering i carport. Sameiet består av 3 enheter.

Av høydepunkter kan det nevnes:
- Syd øst vendt terrasse på hele 50 m²
- Nymalte overflater i gang og på kjøkken fra 2020
- Varme i alle gulv
- Høyglans kjøkken med hvite fronter
- Eget vaskerom
- Automatsikringer med overspenningsvern. 3 x 40 A hovedsikringer m/kombivern. Digital
strømmåler.
- Attraktivt område med sjøutsikt
- Parkering i Carport fra 2018 på 20 m²
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Entré/gang |
Velkommen inn i en lys og luftig entré på 4,3 m² med videre adkomst til gang på 7,7 m². Du får umiddelbart den gode følelsen av å være hjemme med en gang du trår over dørstokken. Her er godt med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Stue |
Man ledes naturlig inn mot en åpen/stue kjøkkenløsning. Et luftig oppholdsrom på 34 m². Store vindusflater gir godt med naturlig lys og skaper en god atmosfære i rommet. Størrelsen og utformingen av stuearealet gjør det fullt mulig å innrede i ulike soner. Her får du plass til en større sofagruppe, spisestue, samt annet møblement etter ønske. 

Kjøkken |
Moderne kjøkkeninnredning med høyglansede hvite fronter i mdf, samt to topphenglete overskap med glass. Videre er kjøkkenet innredet med dobbel stålvask, laminert benkeplate og innehar følgende hvitevarer: Integrert kjøleskap, stekeovn med induksjonstopp, mikrobølgovn, samt oppvaskmaskin. Fritthengende 3-trinns ventilator i børstet stål. Kjøkkenøy mellom kjøkken og stue skaper et naturlig skille. Fra kjøkken er det en dør inn til innvendig bod. Perfekt plassering for matbod?

Terrasse |
Fra stuen er det utgang til stor terrasse med nydelig utsikt over Byfjorden, deler av byfjellene og Vatlestraumen. En 50 kvadratmeters forlengelse av oppholdsrommet på de fineste dagene! Terrassen er delt opp i flere soner slik at man enkelt kan innrede uteplassen etter eget ønske og behov.

Soverom |
 I boligen er det to soverom, samtlige med tilkomst via gang/hall som også er tilbaketrukket fra både støy og underholdning i boligens naturlige oppholdsrom. Soverommene er på henholdsvis 11,2 m² og 8,3 m² med god plass til seng av ønsket størrelse, nattbord, kommode og øvrige møblementer. Det ene soverommet er innredet med 2 store garderobeskap. Dette viser hvor praktisk, samt hvor god størrelse soverommene innehar.

Bad |
Lekkert baderom med keramiske fliser på både vegger og gulv. Flotte jordfarger på vegger mot mørke fliser på gulv skaper en varm, lun og ''spa-aktig'' atmosfære i rommet. Badet har varmekabler i gulv og er ellers innredet med Sort finért underskap med fire skuffer og speil m/belysning, toalett, to servanter og dusjhjørne med to glassdører. Mekanisk avtrekk som en del av det balanserte ventilasjonsanlegget. 

Vaskerom |
Meget praktisk med eget separat vaskerom. Her er det slik som bad keramiske fliser på både vegger og gulv. Vaskerommet er innredet med varmtvannsbereder på 200 liter, samt opplegg for vaskemaskin. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat er plassert på vaskerom. Rør-i-rør vannledninger. Fordelerskap på vaskerom.

Alt i alt er dette en bolig med landlig, men samtidig sentral beliggenhet i et attraktivt område. En praktisk planløsning kombinert med nyere moderne kvaliteter gjør at boligen kan passe for personer i flere ulike livsfaser. 

Dersom du ikke er riktig overbevist om at dette er boligen for deg, ønsker vi hjertelig velkommen på visning!

Byggeår

1960

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
1. etasje - 80 m²

Tomteareal

990m2

Parkering

Praktisk parkering med egen oppkjørsel. Parkering under tak i carport, og ellers godt med plass til biler i oppkjørselen.

Selger opplyser om at hele oppkjørselen (veien foran huset)disponeres av leiligheten. Denne seksjonen har størst uteområde og derav mest parkeringsplasser i følge styreleder.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, stue/kjøkken, to soverom, bad og vaskerom

Oppvarming

Varmekabler i gulv på alle rom.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning

Et balansert ventilasjonsanlegg er et viftesystem som leverer frisk, renset luft og trekker ut brukt luft. Mellom 70 og 90 prosent av varmen fra den gamle luften blir overført til ny luft. Den nye luften fordeles jevnt og ferdig oppvarmet rundt i boligen. Dermed trenger du ikke bruke ekstra energi påå varme friskluften.

Ventilasjonsanlegget filtrerer uteluften og fjerner fukt. Du får lun temperatur og et sunnere inneklima - uten kald trekk og innestengt lukt. Dessuten er faren for fuktskader og kondens minimal. - Enova.no

Automatsikringer med overspenningsvern. 3 x 40 A hovedsikringer m/kombivern. Digital
strømmåler.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Einar Johnsen

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

27-09-2021

Meny