Vindenesvegen 59, 5363 Ågotnes

Flott enebolig med stor tomt | solrik og usjenert – kort avstand til sjøen – stort potensiale – uinnredet kjeller

SOLGT

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Vindenesvegen 59
5363 Ågotnes

Eneboligen går over 3 plan og inneholder:Underetasjen: Entrè, gang, vaskerom, toalett og fem boder.1. etasje: Entrè, gang, trappegang, ett soverom, stue, kjøkken og bad.Fra stuedelen er det utgang til en østvendt altan på 5,9m².2. etasje: Gang og to soverom.¨Plass til flere biler på eiendommen.

Standard

Kaland & Partners ved Morten Lie har gleden av å presentere Vindenesvegen 59. Dette er en enebolig, bygget i 1956. Boligen går over 3 plan og har en østvendt altan på 5,9m². Av høydepunkter kan det nevnes:

-5 boder i underetasjen til oppbevaring.
-3 romslige soverom. 
-Altandør fra 2011
-Ytterdør fra 2011 i 1. etasje
-Dør med glassfelt mellom entrè-gang
-Jøtul kombinert parafin/ vedovn i stue
-Varmtvannsbereder, produsert i 2017
-Varmepumpe i stue
-Varmekabler på bad
-Utsikt mot Hjeltefjorden med omkringliggende områder
-Flotte utearealer
-Plass til flere biler på egen eiendom

Denne innholdsrike eneboligen har ellers følgende standard:
I boligens underetasje er det entrè og gang. Entreèn har et areal på 6,4m² med vinylbelegg på gulv og malt platekledning/ malt panel på vegger. Gangen er på 8,5m² med også vinylbelegg på gulv og malt platekledning på vegger.

Vaskerommet ligger også i underetasjen. Vaskerommet har malt/ behandlet betong på gulv, malt panel og malt mur på vegger. Her er utslagsvask, benkeplate og opplegg for vaskemaskin. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Toalettrom på 5,1m² med malt betong på gulv og malt platekledning/ betong på vegger. Her er servant og toalett.

I underetasjen er det hele 5 boder til oppbevaring. Bodene er på 12,1m², 9,7m², 5m², 2,9m² og 3m².

Inngangspartiet til boligen er i 1. etasje på baksiden av boligen. Man kommer man inn i en entrè på 2,8m². Her er det plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Laminat på gulv og malt platekledning på vegger. Dør med glassfelt mellom entrè og gang. Gangen er på 7,1m² og har laminat på gulv og malt strie på vegger.

Trappegang med vinylbelegg på gulv, panel og malt platekledning på vegger. Malte trapper med lukkede trinn leder opp til 2. etasje. Vinylbelegg i trinn.

Det er ett soverom i 1. etasje og 2 soverom i 2. etasje. Alle soverommene er romslige med god plass til seng og garderobeskap. Spisestue har tidligere vært brukt som soverom, men er i dag brukt som stue. Herfra er det utgang til den østvendte altanen på 5,9m². Dette rommet har parkett på gulv og malt platekledning på vegger. Skyvedør mellom dette rommet og stuen.

Soverommet i 1. etasje har laminat på gulv og tapet/ mdf panel på vegger. Plass til dobbelseng og garderobeskap.

Soverom 1 i 2. etasje har vinylbelegg på gulv og malt platekledning på vegger, mens det er laminat på gulv og malt strie på vegger på soverom 2 i 2. etasje.

Gang i 2. etasje på 6,6m² med vinylbelegg på gulv og malt platekledning på vegger.

Lys og pen stue med stor vindusflate, noe som gir et godt og naturlig lysinnslipp til rommet. Plass til sofagruppe. Jøtul kombinert parafin/ vedovn varmer godt på kalde høst- og vinterkvelder. Parafintank i bod 3 i underetasjen. Opplyst ca halvfull tank. Stuen har et areal på 19,7m². Parkett på gulv og mdf panel på vegger. Her er også montert varmepumpe. Her er det skyvedør videre til spisestue. 

Kjøkkenet ligger også i 1. etasje. Det er på 10,2m² med laminatgulv og tapet på vegger. Kjøkkeninnredningen er takhøy med slette fronter, noe som letter rengjøringen. Kjøkkenet inneholder: Heltre benkeplate, stål vaskekum og ventilator. Egen spiseplass ved kjøkkenvindu. Det er foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert fuktverdier i kjøkkenbenken eller på gulv.

Boligens bad er i 1. etasje, badet er på 5,3m² og har våtromsbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Badet inneholder: Servant med møblement/ speil, belysning, toalett og dusjkabinett.
Dusjkabinett har bunn og bakvegger. Dusjvann går direkte i sluk. Dette fører til minimal fuktpåvirkning på gulv/ vegger ved dusjing.
Det er også her foretatt kontroll med fuktindikator av takstmann, og det ble ikke registrert unormale fuktverdier i utsatte områder.

Se også vedlagt nabolagsprofil for avstand til skoler, barnehager, kafeer og diverse andre servicetilbud.

Byggeår

1956

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Underetasje: 66m²
1.etasje: 77m²
2.etasje: 31m²

Tomteareal

1995m2

Parkering

Biloppstillingsplass til flere biler på egen eiendom.

Arealbeskrivelse

Underetasje: Entrè, gang, vaskerom og toalett. 1. etasje: Entrè, gang, trappegang, ett soverom, stue og spisestue, kjøkken og bad. 2. etasje: Gang og to soverom.

Oppvarming

El. oppvarming:
-Varmepumpe i stue
-Varmekabler på bad

Jøtul kombinert parafin/ vedovn i stue. Parafintank i bod 3 i underetasje. Opplyst ca halvfull.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrappport utført av

Kristoffer Bjerk Hansen, datert 14.06.2021.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner | Faglig Leder
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

25-09-2021

Meny