Sundts veg 89, 5221 Nesttun

Rålekker og ubrukt 3roms med 2 bad – heis- vestvendt terrasse med nydelig utsikt- garasjeplass kan kjøpes!

Prisantydning

7 490 000,-

Omkostninger totalt

48 742,-

Totalpris inkl. omkostninger

7 538 742,-

Omkostninger

172,-  Pantattest kjøper
585,-  Tingl.gebyr pantedokument
585,-  Tingl.gebyr skjøte
37 500,-  Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 500 000,-)
9 900,-  Boligkjøperforsikring Gar-BO (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Etasje:

  2

 • Byggeår:

  2020

 • Kommunenr.:

  4601

 • Gårds/Bruksnr.:

  40/112

 • Seksjonsnummer:

  24

 • Primærrom:

  92 m2

 • Bruksareal:

  96 m2

 • Bruttoareal:

  96 m2

 • Tomteareal:

  10000 m2

 • Antall rom:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Antall soverom:

  2

 • Antall baderom:

  2

 • Felleskostnader:

  2400,-

 • Meglers ref.nr:

  6210168

Trude Gunnlaugsson-Gravdal

Daglig leder/megler/jurist

48 88 84 01 / tgg@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Sundts veg 89
5221 Nesttun

Rålekker og ny selveierleilighet med herskapelig beliggenhet ved Nordåsvannet på Skjoldnes. Boligen inneholder følgende: 2.etasje: Entré, 2 soverom, stue/kjøkken, 2 bad og bod. I tillegg disponerer boligen en sportsbod på 5m² i garasjeanlegg som ligger under boligen i egen bodavdeling. Det er en nydelig vestvendt terrasse på 14 m², som er overbygget.

Standard

Kaland & Partners ved Trude Gunnlaugsson-Gravdal har gleden av å presentere Sundts veg 89 (L 13-6) En rålekker og ny (2020) 3-roms leilighet med en herskapelig beliggenhet på Skjoldnes! Denne 3-roms leiligheten er meget delikat og eksklusivt innredet og har en svært høy standard. Det er gjennomgående 1stavs parkett i leiligheten, og hele leiligheten er malt i en lun og varm tone.

Din nye arkitekttegnede leilighet kan styres med smarthusteknologi i toppklasse. Med Gira KNX Smarthus får du en bolig som er energieffektiv og trygg. Den forenkler hverdagen og gir deg høy komfort og stor fleksibilitet gjennom hele livsløpet. Grunnpakken inneholder sentrale smarthusfunksjoner som kan betjenes fra lekre smarthusbrytere i Gira E2 design eller via smarttelefon. Med Gira KNX har du selvsagt mulighet til å oppgradere med flere funksjoner, andre styringsenheter og annet design. Nå og i fremtiden.

Litt om kvaliteter:

Entrè:
Direkte heisadkomst opp til leilighetsplanet i 2.etasje, og innvendig blir du først møtt med en romslig og svært delikat entre på 12 m², med en romslig og praktisk garderobeløsning som er levert fra Studio Sigdal.

Stue/Kjøkken:
Den åpne stue/kjøkkenløsningen er meget delikat, og skyvedørene i glass som går fra gulv til tak i enden av rommet gir ett svært godt lysinnslipp til rommet. Glassdørene i front gir en flott utsikt over fellesområder og karpedam. Stuen er vendt mot vest slik at man får ett utrolig fint lys inn i rommet hele dagen, men spesielt på kveldstid ved solnedgang. Lite innsyn til stuen fra andre leiligheter. Rommet er på til sammen 39 m² og det er god plass til å møblere med en spisestue i tilknytning til kjøkkenet, samt en sofagruppe i andre enden av stuen. Fra stuen er det utgang til en vestvendt og solrik skjermet terrasse på 14 m². Terrassen er overbygd, kledning og gulv fra Superwood, innfelt belysning i taket og rekkverk i glass - her er det ingenting som hindrer utsynet, selv om man sitter rundt spisebordet eller slapper av i sofaen. Det en nydelig utsikt mot Nordåsvannet i nord og vakre solnedganger i vest. Utsikten brytes opp med Konow Lund Villaen i ene enden og Villa Skjoldnes i andre enden, dette skaper et herskapelig preg over området.

Åpen løsning med eksklusivt grepløst kjøkken fra kvalitetsleverandøren Studio Sigdal. Innredningen har lekre slette fronter og benkeplate i lys utførelse med underlimt vask og integrerte downlights under overskapene. Hvitevarer som stekeovn, induksjon topp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap er integrert.

Soverom og bad:
Leiligheten har 2 store gode soverom på hhv 15 m² og 8 m². Hovedsoverommet på 15 m² har eget privat bad på 8 m². Her er det store og eksklusive fliser i en varm tone. Videre inneholder dette svært lekre badet hvitt møblement med speil og belysning, vegghengt toalett og dusj med innfellbare glassdører.

Leilighetens andre bad ligger med adkomst fra entrèen og er på 6m², det er i likhet med det andre badet svært stilfullt med store og eksklusive fliser i en varm tone. Videre inneholder badet hvitt møblement med speil og belysning, vegghengt toalett, dusj med innfellbare glassdører, og opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel.

Alt i alt en helt strøken 3-roms leilighet med en fantastisk flott beliggenhet. Må sees!

Byggeår

2020

Bruksareal per etasje

Arealer er oppmålt av takstmann Knut Farestvedt i januar 2022. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommet ved salget, som har avgjort om rommet er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom

Tomteareal

10000m2

Parkering

Det er satt av 1 parkeringsplass til leiligheten, og pris for parkering er kr. 375.000,- pr plass. Kjøper av leiligheten er ikke forpliktet til å kjøpe parkeringsplass.

Under bygg 6 er det et romslige og lett tilgjengelig parkeringsanlegg, med til sammen 62 parkeringsplasser, samt sykkelparkering. Her er det også en avdeling med sportsboder med en bod for hver leilighet, og felles anlegg for sykkelparkering

Det er lagt varmekabler med sensor i nedkjøringsrampe til parkeringsetasje der det trengs. De som ønsker det, kan som tilvalg, få sin parkeringsplass utstyrt med ladestasjon for el-bil. Fra parkeringsgarasjene er det kort vei til heis og innganger for alle leilighetene.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med parkareal mellom byggene 1-5 og bygg 6, herunder vannspeil og grøntareal.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme i stue/kjøkken, gangen og på begge badene.

Leiligheten er utstyrt med energimålere for registrering av strøm, forbruk av varmt tappevann og vannbåren varme. Målere avleses av leilighetseiere og avregnes i sameiet.

Energimerking

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Trude Gunnlaugsson-Gravdal
Daglig leder/megler/jurist
tgg@kapa.no
48 88 84 01

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-06-2022

Meny