Osundet, 5337 Rong

Kun 1 leilighet igjen! Klar for innflytting – Ekstremt energieffektiv løsning m/ solcellepanel og vannbåren varme

Prisantydning

Fra2 990 000,- Til2 990 000,-

Omkostninger

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

 • Boligtype:

  Leilighet

 • Kommunenr.:

  4626

 • Gårds/Bruksnr.:

  243/330

 • Primærrom:

  63 m2

 • Bruksareal:

  63 m2

 • Antall soverom:

  1

 • Antall baderom:

  1

 • Meglers ref.nr:

  6209000

Morten Lie

Eiendomsmegler | Partner

48 88 84 10 / ml@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Osundet
5337 Rong

Prosjektet er tegnet med effektive og varierte planløsninger. Felles for alle er høy funksjonalitet og store vindusflater som slipper naturomgivelsene inn i stuen. De gjenværende leilighetene varierer fra 39 til 85 kvm P-rom.

Standard

FØLGENDE LEILIGHETER ER TIL SALGS (21 AV 22 LEILIGHETER SOLGT, KUN 1 LEILIGHETER IGJEN):


1A - 203


Leilighetene er ferdig bygget og klar for innflytting!

NORGES MEST FREMTIDSRETTEDE PROSJEKT?

På www.osundet.no kan du navigere i vår boligvelger og finne den boligen som passer perfekt for deg. Her kan du også melde din interesse og få oppdateringer etter hvert som prosjektet utvikler seg rundt byggingen ved Osundet.

INNOVATIVE LØSNINGER SOM SKÅNER MILJØET OG GIR BILLIGERE STRØMUTGIFTER
Som boligeier i Osundet vil du sette stor pris på den godt bevarte naturen som omkranser prosjektet. Heldal Eiendom tar bærekraft på alvor og har derfor valgt å installere solcellepanel på takene. Energien fra solcellene vil bli lagret i en batterirack fra brukte Nissan Leaf batterier og du og dine nye naboer får reduserte strømutgiftene samtidig som dere gjør naturen og belastningen på strømnettet en stor tjeneste. Ved å installere væske-til-vannvarmepumpe i boligene med brønnvann som energikilde, kan du både varme og kjøle luften i boligen ved hjelp av naturens egne ressurser. Boligene er faktisk så innovative at Enova har valgt å gi støtte til hele prosjektet!

EGET HENTEPUNKT FOR HJEMLEVERING AV DAGLIGVARER FRA MENY NETTHANDEL.
I Osundet får du komforten av en lettstelt leilighet samtidig som du får en beliggenhet som gir en fantastisk naturopplevelse sett fra egen stue hver eneste dag. Her kan du selv velge om du vil tilbringe
fridagen inne eller tilbringe dagen utendørs, nyte sjølivet og den friske luften. Enkelt skal det uansett være. Vi har til og med sørget for at du skal kunne handle dagligvarene på nett - Meny Netthandel skal sette opp et eget hentepunkt, der du får varene levert rett ved din bolig. Du får en personlig adgangsløsning slik at du kan hente varene når det passer for deg.

VARIERTE PLANLØSNINGER
Vi er alle ulike og setter pris på ulike omgivelser og løsninger i hverdagen. Leilighetene varierer fra mindre leiligheter med et soverom som passer perfekt for enslige og par til større leiligheter med mulighet for mange soveplasser. Åpne, sosiale kjøkken, med arealeffektive og innovative løsninger, vil gi den ekstra komforten vi alle ønsker i hverdagen. Flere av leilighetene vil få en romslig hems med utsikt over Nålesundet og Hjeltefjorden.Leilighetene i 2. etasje vil få franske balkonger. Leilighetene i 1. etasje får terrassedekke av kvalitetsmerket Møre Royal.

Bygget føres opp etter TEK17.

KONSTRUKSJON
Bygget blir i hovedsak ført opp med konstruksjoner av tre og stål, og betong/tre som etasjeskiller og skillevegger mellom boenhetene. Utvendig vil bygget fa dobbeltfalset stående trekledning. Terrassebord vil leveres av typen Møre Royal.

INNVENDIGE OVERFLATER
Leilighetene leveres med Moland 14mm 3-stavs parkett med hvit matt lakk. Alle innvendige vegger med unntak av bad leveres malt. Takene vil vare slette og malt. I enkelte deler av
leiligheten er taket senket pga. tekniske foringer. Overgangen mellom vegger og tak vil vare listefri. Bad leveres med fliser pa gulv i størrelsen 30*30cm. Veggene far fliser i 20*40cm. med 3 fargevalg. Dusjsonen leveres nedsenket med kantlist pa ca. 1214 mm. Flisene i dusjsonene er 10*10cm. Flisene leveres av Modena

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning leveres i typen Viva med hvitevarer fra Electrolux. Av hvitevarer leveres det integrert kombiskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Underlimt vask i modellen Silver.

BAD
Det leveres et 60/90 cm. bredt baderomsmøbel fra INR av typen Kilen med heldekkende vask. Det leveres vegghengt toalett. Termostatstyrt dusjbatteri med garnityr. Dusjvegger leveres som hjørneløsning på 90*90cm. fra INR type Angel. Det blir opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad.

GARDEROBE
Garderobeskap blir levert fra Epoc. Det følger med 1 meter garderobeskap pr. sengeplass av type hvitt melamin kombiskap.

OPPVARMING
Bad leveres med termostatstyrte varmekabler. Det leveres i tillegg varmekabler i stue, kjøkken og entre i første etasje (grunnplan). Det leveres balansert ventilasjon med
varmegjenvinning med gjenvinningsprosent på hele 85%. Hver leilighet får en konvektor.

ELEKTRO
Det leveres fra ca. 45 elektriske punkter i hver av leilighetene avhengig av leilighetens størrelse. Det leveres komfyrvakt pa kjøkken.

BELYSNING
Det leveres lys over vask på bad. I boden leveres taklampe av typen Blikksvar. Badene og entreen får ledd downlights i tak. Det monteres utvendig belysning og stikkontakt på alle private utearealer/
terrasser.

LÅSESYSTEM
Det leveres Yale Doorman kodelås til alle inngangsdører til boenhetene. Dører til bod leveres med egen nøkkel.

INTERNETT, TV OG TELEFONI
Det leveres fiber fra Canal Digital med komplett 50MB internetthastighet med T-We boks og trådløs ruter. Det er medtatt ett multimedia punkt i hver leilighet. Telefoni baseres på mobiltelefoni og IP telefoni via bredbåndsnettet

SPORTSBODER
Inkludert i kjøpesummen følger en sportsbod. Sportsboden leveres med avfukter. Sportsbodene tildeles av utbygger. Sportsboder blir plassert mellom boligbyggene.

Det vil bli tilrettelagt for sjøaktiviteter, som blant annet en liten kajakkbrygge og bålplass. Byggene gir et tradisjonelt uttrykk med fasader som kan minne om den hanseatiske byggestilen som pryder Bryggen i Bergen. Dette i kombinasjon med moderne trekledning og store vindusdimensjoner, skaper dette et spennende arkitektonisk uttrykk. Adkomstvei og parkeringsplasser leveres med asfaltert overflate. Alt berørt terreng arronderes med stedlige masser og blir tilsådd med gressfrø.

TILVALG
Tilvalg avtales særskilt mellom selger og kjøper. Alle tilvalgsbestillinger skal være selgers representant i hende senest ved de tidsfrister som fastsettes av selger i tilknytning til prosjektets fremdriftsplan. Tilvalgsbestillinger som faktureres av selger og betales til megler blir stående på meglers klientkonto inntil overtakelse og tinglysing av skjøte, alternativt kan selger kreve beløpet utbetalt fra megler mot å stille garanti i henhold til bufl. § 47. Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer leilighetens kjøpesum med mer enn 15 %. Kjøper kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeider dersom dette vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bufl. § 9.

Fakturering/betaling av tilleggsarbeider/-leveranser som ikke går gjennom utbygger omfattes ikke av garantiene utbygger er pliktig å stille. Slik betaling vil være å anse som usikret. Dersom betaling av tilleggsarbeider/-leveranser finner sted før overtagelse risikerer kjøper å tape sine penger dersom entreprenør/leverandør/utbygger går konkurs. Megler anbefaler kjøper ikke å betale leverandører/utbygger før overtagelse av boligen og hjemmelsovergang finner sted. Dette må kjøper avtale med leverandør i forkant.

Parkering

Hver leilighet får en fast parkeringsplass. Det er også flere gjesteparkeringsplasser. Parkeringsplassene tildeles av utbygger. Alle parkeringsplassene er plassert i bakkant av boligrekken slik at tunet blir så bilfritt som mulig. Parkeringsplassene er en del av fellesarealet og det vedtektsfestes hvilken plass som tilhører hvilken leilighet. Utbygger tar forbehold om annen organisering av parkering dersom det skulle vise seg nødvendig eller hensiktsmessig.

Det er lagt til rette strøm til parkeringsplass slik at hver enkelt seksjonseier vil kunne installere ladepunkt for EL-bil. Ladeboks bekostes av den enkelte seksjonseier.

Mulighet for kjøp av carport for kr. 50.000,- ekstra.

Mulighet for kjøp av båtplass for kr. 80.000,- ekstra.

Energimerking

Energimerking gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er. Energiattester vil bli utarbeidet av selger etter at detaljprosjekteringen er gjennomført, og utleveres ved overtakelse av boligen.

Ansvarlig megler

Morten Lie
Eiendomsmegler | Partner
ml@kapa.no
48 88 84 10

Kaland & Parnerts

Vestkanten Eiendomsmegling AS
Lyderhornsveien 351
Postboks 5 Loddefjord
5881

Salgsoppgavedato

02-08-2023

Meny