Stemmegardshaugane 6C
5382 SKOGSVÅG

Leiligheten går over et plan og inneholder entré, bad, stue/kjøkken og to soverom.

Standard

Velkommen til Stemmegardshaugane 6C!

Leiligheten ligger fint til i byggets første etasje og går over et plan. En flott entré med varme i gulv ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr.

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk innhukk.

Stue & kjøkken |
Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en åpen og luftig stue med vindusflater som slipper inn rikelig med lys og som skaper en god atmosfære i rommet. Rommets åpne stue/kjøkken løsning gir rommet et sosialt preg og måler 33,9 kvadratmeter. Fra stuen ledes du naturlig ut til leilighetens terrasse på 8 kvadratmeter, hvor du kan nyte solen i landlige omgivelser. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Fra kjøkkenet har du god plass til å kokkelere. Innred med spisegruppe om ønskelig. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt vask m/oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Komfyrvakt. Integrerte hvitevarer: stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, vegghengt ventilator og hvitevarer fra Vestfrost.

Bad |
Badet måler 5,2 kvadratmeter og har varme i gulv. Badet er helfliset med malte plater i himling. Baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speil med belysning, veggskap, vegghengt toalett, dusj med fastvegg i herdet glass samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Varmtvannsbereder, fordelerskap til rør-i-rør og opplegg for vaskemaskin. Plastsluk og avtrekksventil i himling.

Soverom |
Leiligheten har to soverom som måler 7,2 kvadratmeter og 11,8 kvadratmeter. Her er det god plass til å innrede med seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement.

Bod |
Leiligheten har en tilhørende sportsbod på 5,4 kvadratmeter.

Byggeår

2021

Tomteareal

2694m2

Parkering

Tilgang til parkering og el-billading. Stor gjesteparkering.

Det gjøres oppmerksom på at dagens parkeringsløsning er etablert på sameiets fellesareal, og at parkeringsplassene således ikke eies av den enkelte sameier. Dette medfører at sameiet i fellesskap beslutter bruken, og at man ikke selv har eierrett og rettsvern for parkeringsplassen. Sameiet kan ved vedtak beslutte annet bruk av fellesarealet.

Oppvarming

- Elektriske varmekabler på bad og i entré.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
- Mulighet for tilkobling av ildsted.
- Elektrisk oppvarming forøvrig.

Energimerking

ENERGIKARAKTER: B
OPPVARMINGSKARAKTER: RØD

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert: 05.09.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-10-2024

Kart
Stemmegardshaugane 6C, 5382 SKOGSVÅG

Se flere boliger i området

Øygarden - Sund
Kletten 3
213 m2 - 4 soverom
kr 4 590 000
Meny