Gullstølsbotn 83
5153 BØNES

Gullstøl Boligsameie

Boligen går over et plan og inneholder: - Entre 2,0 m² - Gang 9,1 m² - Soverom 10,4 m² - Soverom 11,1 m² - Soverom 7,7 m² - Bad/vaskerom 5,6 m² - Bod 3,5 m² - Stue/kjøkken 37,5 m²

Standard

Velkommen til Gullstølsbotn 83!

Et pent inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en koselig og romslig 4-roms leilighet.  Leilighetens entré tilbyr godt med lagringsplass og god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Du ledes naturligvis videre til de øvrige rommene: stue, kjøkken, bad og soverom.

Stue |
Du blir tatt imot av en lys og luftig stue på 37,5 m², med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Stuen byr på plass til både spise- og sofagruppe - et fantastisk sosialt preg! Fra stuen er det adkomst til leilighetens romslige terrasse på hele 21 m².

Kjøkken |
Det er åpen løsning fra stuen til kjøkkenet. Det er parkett på gulv. Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate og kompositt vaskebeslag.. Integrerte hvitevarer: Stekeovn, micro, keramisk platetopp ventilator, kjøl/frys.

Soverom |
Leilgheten har tre soverom som måler henholdsvis 11,1 m², 10,4 m² og 7,7 m². Alle soverommene er romslige med god plass. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |
Badet måler 5,6 m² og er innredet med toalett, dusjkabinett, servant med møblement/speil og belysning. Røropplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler i gulv.

Byggeår

1997

Tomteareal

4970m2

Parkering

Det er fast parkering i garasje.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Elektriske varmekabler på bad

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 04.11.2024.

Tilstandsrapport utført av

Knut Farestvedt

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-10-2024

Kart
Gullstølsbotn 83, 5153 BØNES

Se flere boliger i området

Meny