Leirvikveien 73E
5179 GODVIK

Leirvikskrenten sameie

Boligen går over to plan og inneholder: Første etasje: Entré, gang m/ trapp, ftre soverom, rom, bad, bad/vaskerom og bod. Andre etasje: Stue/spisestue/trapperom og kjøkken.

Standard

Velkommen til Leirvikveien 73E! Denne nydelige tomannsboligen går over to plan og har en god planløsning.

Første etasje |
Velkommen inn i en koselig entré på ca. 4 kvm. Her har du mulighet til å henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy.

Videre fra entréen er det en romslig gang hvor du har tilkomst til boligens tre soverom og to bad. Soverommene er alle av god størrelse og måler henholdsvis ca. 9 kvm og to på ca. 11 kvm. Ett av boligens soverom har også en praktisk innvendig bod på ca. 4 kvm som i dag er innredet som walk-in garderobe. Boligen har også en romslig bod som i dag er innredet som gjesterom.

Boligens to bad ligger begge i boligens første etasje. Boligens første bad er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og avtrekksventil i tak. Ellers er badet innredet med heldekkende servant med oppbevaring, veggskap, toalett og badekar med dusjgarnityr.
Boligens andre bad er på ca. 4 kvm og har fliser på gulv og delvis vegg i våtsonen og malte flater på veggene. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring fra 2020, toalett og dusj, samt har opplegg for vaskemaskin.

Andre etasje |
Beveger vi oss opp trappen til boligens andre etasje blir du møtt av en stor og romslig stue på hele 56 kvm og har en takhøyde på hele 3 meter. Her er det en behagelig parkett på gulv samt en koselig peis som sørger for god varme og en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det også utgang til koselig balkong med flott utsikt og nydelige solforhold.

Fra stuen har du videre tilkomst til boligens kjøkken som er på 15 kvm. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH og har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt vask. Kjøkkenets utforming sørger for godt med skap- og benkeplass hvor du kan kokkelere både store og små måltider. Alle hvitevarer på kjøkkenet er integrert som sørger for et moderne helhetsinntrykk og består av: Stekeovn, induksjonstopp, ventilator og oppvaskmaskin. Kjøkkenets kjøleskap medfølger også handelen.

Boligen har en nydelig uteplass på hele 90 kvm som har utgang fra ett av boligens soverom. Uteområdet er stort og gir rom får å møblere både med en hyggelig sittegruppe og spiseplass.

Velkommen på visning!

Byggeår

2007

Tomteareal

258m2

Parkering

Parkeringsplass for én bil ved boligen med elbillader. I tillegg medfølger det fast plass i felles garasjeanlegg. Det er også opparbeidet felles gjesteparkering.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Rentbrennende ildsted.
- Luft-til-luft varmepumpe.
- Elektrisk oppvarming i hele 1. etasje (foruten boder).

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 16.08.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-08-2024

Kart
Leirvikveien 73E, 5179 GODVIK

Se flere boliger i området

Meny