Eliasmarken 22
5164 LAKSEVÅG

Eliasmarken 1 Borettslag

Andelsbrevnummer

76

Leiligheten inneholder entré, bad, soverom, stue, kjøkken og kott.

Standard

Velkommen til Eliasmarken 22!

Leiligheten ligger fint til i byggets første etasje og en koselig entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. I gangen er det god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko. Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: stue, kjøkken, bad og soverom.

Stue |
Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en lys og luftig stue som måler 24,3 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene slik man selv måtte ønske. Fra stuen har du tilgang til din helt egne altan på 10 kvadratmeter.

Kjøkken |
Fra gangen blir du naturlig ledet inn til leilighetens kjøkken. Kjøkkenet måler henholdsvis 7,9 kvadratmeter. Her har du god plass til å kokkelere. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate og belysning under overskap. Integrerte hvitevarer som stekeovn fra 2023, induksjonstopp fra 2023, oppvaskmaskin med synlig front, frittstående kjøleskap med frysedel, integrert ventilator og hvitevarer fra Bosch/IKEA.

Bad |
Badet måler 2,9 kvadratmeter. Badet er innredet med keramiske fliser på gulv, baderomsplater på vegger og takplater i himling. Det er i tillegg baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, veggskap, høyskap, speilskap med belysning, gulvstående toalett, dusjkabinett, plastsluk, antatt smøremembran og elektrisk vifte på vegg.

Soverom |
Soverommet er av god størrelse og måler 13,1 kvadratmeter. Innred med seng av ønsket størrelse, nattbord og annet passende møblement.

Bod |
Tilhørende ekstern bod på ca. 3 kvm.

Byggeår

1969

Tomteareal

9584m2

Parkering

Borettslaget deler parkeringsplass med Eliasmarken Borettslag. Parkeringsplassen har ca. 97 oppmerkede parkeringsplasser. Selger opplyser om at man har muligheten til å registrere en beboerparkering og to gjesteparkeringer per andel. Registreringen gjøres gjennom appen "VestPark UNUM" som borettslaget bruker. Borettslaget har ca.10 felles el-billadere og noen MC-plasser på felles parkeringsplass som kan disponeres ellers er det parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Energikarakter: G og oppvarmingskarakter: ORANSJE

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

05.08.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Malene Celin Hjelmeland
Eiendomsmegler I Fagansvarlig
mch@kapa.no
98 48 51 11

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-08-2024

Kart
Eliasmarken 22, 5164 LAKSEVÅG

Se flere boliger i området

Meny