Fosse 98
5919 FREKHAUG

Boligen går over to plan og inneholder: Hovedetasje: Hall, kjøkken, stue/spisestue, soverom, bad, trapperom og garasje. Loftsetasje: Gang/trapp/loftsstue, fire soverom og WC.

Standard

Velkommen vil vakre Fosse 98! Denne praktfulle eneboligen ligger i svært naturskjønne omgivelser med fantastiske sol og utsiktsforhold. Opprinnelig er boligen en eldre hytte som ble revet ned til stendverket og er i stor grad betydelig gjenoppbygget og oppgradert i perioden 2018-2022.

Velkommen inn i en romslig hall på ca. 23 kvm. Her er det flotte fliser på gulvet og lyse farger på veggene. Hallen har en romslig skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaring av yttertøy og sko.

Fra boligens hall har du videre tilkomst til kjøkkenet. Kjøkkenet er av god størrelse og har en stilsikker og flott en-stavs eikeparkett på gulv som er gjennomgående for stue og kjøkken. Kjøkkeninnredningen er fra 2018, er levert av IKEA og har moderne fronter og laminat benkeplate med planlimt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er også montert hylle over kjøleskap med plass til mikrobølgeovn.

Stue og kjøkken har en åpen løsning som gjør rommet åpent og sosialt. Videre har stuen naturlige soner som gjør rommet enkelt å møblere både med en hyggelig sofagruppe, samt en spisestue som rommer hele familien. Stuen er på ca. 37 kvm og har flotte store vindusflate og en nydelig takhøyde som gjør at rommet føles luftig. Fra spisestuen har du utgang til en nydelig terrasse som måler hele 90 kvm og går rundt store deler av boligen. Her kan du møblere med forskjellige soner. Terrassen har også en nydelig hagestue på ca. 16 kvm hvor du kan nyte de sene sommerkvelder.

Beveger vi oss videre inn i boligen og tilbake til hallen kommer vi til boligens første soverom. Soverommet er på ca. 13 kvm og har et behagelig teppe på gulv og tidsriktige farger på veggene. Rommet er også innredet med en stor skyvedørsgarderobe.

Over gangen fra soverommet er boligens bad. Badet er på ca. 10 kvm og er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og elektrisk vifte på veggen. Badet er innredet med dobbelservant med oppbevaring, høyskap, toalett og dusjnisje. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet.

Fra hallen har du direkte tilkomst til boligens garasje som er på hele 49 kvm.

Beveger vi oss opp trappen til boligens loftsetasje kommer vi til boligens ander stue. Stuen er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake. Her har du også utgang til en nydelig balkong med flott utsikt.

Fra loftstuen har du tilkomst til etasjens fire soverom. Soverommene er på henholdsvis ca. 7 kvm, ca. 8 kvm, ca. 10 kvm og ca. 16 kvm. Soverommene er alle av god størrelse og gir god plass til å innrede med ønsket soveromsmøblement. Fra hovedsoverommet på ca. 16 kvm har du også utgang til en privat balkong hvor man kan nyte morgenkaffen eller med noe godt i glasset.

I tilknytning til etasjens soverom er det et praktisk toalettrom på ca. 3 kvm. Toalettrommet er innredet med servant med oppbevaring og toalett.

Boligen har en gjennomgående bra standard og har flotte materialvalg. Velkommen på visning!

Byggeår

1926

Tomteareal

2366m2

Parkering

Parkering i egen garasje m/elbillader, samt flere biloppstillingsplasser på eiendommen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler i hele hovedetasjen, foruten soverom og garasje.
- Luft-til-luft varmepumpe i stue / spisestue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert: 16.06.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-07-2024

Kart
Fosse 98, 5919 FREKHAUG

Se flere boliger i området

Meny