Skarpenesvegen 134
5919 FREKHAUG

Hytten går over to plan og inneholder: Hovedplan: Stue, kjøkken, to soverom og gang. Kjeller/krypkjeller: Kjeller/krypkjeller (ikke målbart areal) Med hytten følger også uthus med toalettrom og eget anneks. Annekset består av tidligere gang, kjøkken og stue.

Standard

Velkommen til Skarpenesvegen 134! Denne nydelige hytten ligger godt i terrenget med en flott sjøutsikt og koselige uteområde med gode solforhold.

Velkommen inn i gangen som er på ca. 4 kvm. Her kan du henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko. Gjennomgående for hytten er et behagelig furugulv.
Fra gangen har du tilkomst ti hyttens stue, kjøkken og ett av soverommene.

Stuen er på ca. 16 kvm og har flere vinduer som sørger for et godt lysinnslipp hele dagen. Her kan du enkelt møblere med en hyggelig sofagruppe, og spiseplass om ønskelig.
Det er også en vedovn i stuen som varmer godt på kalde dager og gir en god atmosfære til rommet.

Over gangen fra stuen er hyttens kjøkken. Kjøkkenet har en praktisk utforming som gir godt med skap- og benkeplass hvor du kan tilberede store og små måltider. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr med keramisk platetopp og frittstående kjøleskap med frysedel. Fra kjøkkenet har du tilkomst til hyttens andre soverom.

Hyttens soverom måler begge ca. 5 kvm. Det gjøres oppmerksom på at soverommene ikke holder dagens krav til soverommets størrelse.

Fra hytten er det kun få meter til utehuset. Utehuset er innredet med en redskapsbod på ca. 8 kvm. Videre kommer du til hyttens toalett.

Det er også et tilhørende anneks til hytten som tidligere har bestått av kjøkken, en koselig stue og soveplass.

Velkommen på visning!

Byggeår

1970

Tomteareal

526m2

Parkering

Fast parkering på felles parkeringsplass, sti derfra til hytten.

Oppvarming

Fritidsboligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Elektrisk oppvarming.
- Vedovn i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 17.06.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Oda Marie Jønsberg
omj@kapa.no
97 67 03 04

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-07-2024

Kart
Skarpenesvegen 134, 5919 FREKHAUG

Se flere boliger i området

Meny