Strandgaten 203
5004 BERGEN

Sameiet Strandgaten 199/203

Leiligheten inneholder følgende: Entré, stue/kjøkken og bad.

Standard

Velkommen til Strandgaten 203!

En leilighet på 30 svært godt utnyttede kvadratmeter! Leiligheten var nyoppusset i 2020 med nytt bad, kjøkken, overflater og gulv. Det elektriske ble også oppgradert med nye kurser av fagfolk.

Et flott inngangsparti ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Det første som møter deg er leilighetens entré. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. I gangen er det plassert et praktisk garderobeskap som medfølger handelen.

Stue |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - stuen. Rommet har en åpen stue/kjøkken løsning som gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Her er det sentralvarme radiator (inkludert i felleskostnadene) som står for oppvarming av leiligheten. Stuen har to soner som blir adskilt fra hverandre med en lekker spilevegg. Du har den sosiale sofakroken på den venstre siden og den avslappende soveroms-sonen på den høyre siden. Det vil være mulig å sette opp vegg for å få separat soverom.

Kjøkken |

Kjøkkenet (TG1) er oppgradert i 2020 og er tidløst med mørke slette fronter, laminat benkeplate, fliser mellom benkeplate og overskap, induksjon platetopp, stekeovn, mikro, og ventilator. Kjøl/-fryseskap. Over- og underskap gir godt med oppbevaringsplass til alt du måtte ha av kjøkkenutstyr. I kjøkkensonen er det plassert en praktisk kjøkkenøy denne kan brukes både som arbeidsplass ved matlagning og ved middagsbesøk.

Baderom |

Badet (totalrenovert 2020) er lekkert og flislagt med moderne fliser på gulv og vegger. Det er varme i gulvet og downlights i himling. Badet er innredet med vegghengt toalett, dusj, og servant med overhengende speil. Det er opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder er plassert på badet og ble installert ny av rørlegger. Fordelerskap for rør-i-rør.

Bod |

Det medfølger tilhørende bod  i samme etasje som leiligheten på 2 kvm.

Dette er en lys og åpen leilighet. God planløsning, smakfulle innredningsløsninger og tidløse fargevalg gjør leiligheten lett å like og passende for de fleste!

Byggeår

1956

Tomteareal

1670m2

Parkering

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i nærheten av to boligsoner 1: Sentrum og 5: Nordnes. Du må ha gyldig sonekort synlig i bilen for å kunne parkere i boligsonen.

Pris: kr 560,- pr. md.
EL-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen kommune, se Bergen kommune sine hjemmesider for ytterligere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Varmekabler på badet.
Sentralvarme (inkludert i felleskostnadene).

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter GRØNN.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 04.06.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

01-07-2024

Kart
Strandgaten 203, 5004 BERGEN

Se flere boliger i området

Meny