Landsvik 89
5917 Rossland

Fritidsboligen går over to plan og inneholder: Første etasje: Entré, gang / kjøkken, stue, to soverom og WC. Hems: To innrede rom (ikke målbart).

Standard

Velkommen til Landsvik 89! Denne nydelige hytten ligger svært flott til i naturskjønne omgivelser, med en nydelig sjøutsikt.

Velkommen inn i en praktisk entré på 2 kvm. Her er det god plass til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy.

Videre blir du ført inn boligens kjøkken som er på ca. 6 kvm. Kjøkkeninnredningen er levert av IKEA og er fra 2013. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeskap i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr, platetopp, integrert ventilator og frittstående kjøleskap.

Fra kjøkkenet er det en naturlig flyt videre inn i boligens stue. I stuen er det en fantastisk takhøyde på hele 3,3 m og en nydelig utsikt fra stuevinduene. Stuen måler 14 kvm og gir god plass til å innrede med en hyggelig sofagruppe og spiseplass. Fra stuen har du utgang til terrassen som er en nydelig og naturlig utvidelse av stuen. Terrassen er på 25 kvm, kan møbleres etter eget ønske og har en fantastisk sjøutsikt.

Fritidsboligen har totalt to soverom som er på 3,2 kvm og 5,5 kvm. Hovedsoverommet kan enkelt innredes med dobbeltseng og kommodeløsning. Boligens andre soverom har plassbygd seng og kan ellers innredes med ønskelig møblement. Fritidsboligen har også til hemser med tilkomst fra entréen og kjøkken. Hemsene har et gulvareal på henholdsvis ca. 6 kvm og ca. 8 kvm og kan innredes med ekstra soveplasser.

Fra entréen har du tilkomst til boligens WC som er på ca. 2 kvm. Her er det innredet med benkeplate i tre med oppbevaring og det er montert en vanntank på benkeplate med skål. Det er også montert et forbrenningstoalett fra Incinolet.

Velkommen på visning!

Byggeår

1950

Tomteareal

1311m2

Parkering

Biloppstillingsplass v/fritidsboligen.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med bla plen, beplantning, prydbusker, murer, støpe plattinger, samt anneks og enkel redskapsbod.

Oppvarming

Fritidsboligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Rentbrennende ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 13.05.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

04-07-2024

Kart
Landsvik 89, 5917 Rossland

Se flere boliger i området

Meny