Lyngbøkollen 58, 5164 LAKSEVÅG

Stor og innholdsrik enebolig med flotte solrike uteområder og egen utleiedel! Barnevennlig og naturnært område.

Lyngbøkollen 58
5164 LAKSEVÅG

Boligen går over to plan og inneholder: Hoveddel | Underetasje: Gang med trapp, gang, vaskekjeller, bi inngang/bod. Hovedetasje: Vindfang, gang, kjøkken, to boder, stue, tre soverom, to bad og trapperom. Leilighet | Underetasje: Entré/gang, stue, kjøkken, soverom, bad og entré

Standard

Velkommen til flotte Lyngbøkollen 58! Boligen ligger flott til i terrenget som gir flotte utsiktsforhold og nydelige solforhold. Nærområdet byr på flere tur- og fritidsmuligheter, enten du foretrekker en rolig spasertur eller en lengre fjelltur finnes det rikelig med valgmuligheter. Fra bakhagen til boligen kan du gå rett ut i naturen!

Hoveddel |
Velkommen inn i boligens praktiske vindfang som er på 2,5 kvm. Fra vindfanget har du tilkomst til boligens WC som er på 2,4 kvm. Her er det innredet med servant, toalett og opplegg for vaskemaskin.

Videre fra vindfanget beveger vi oss videre til boligens gang. Gangen måler ca. 11 kvm og herfra har du tilkomst til boligens stue, kjøkken, soverom og bad.

Fra gangen kommer vi til en flott og romslig stue på ca. 37 kvm. Stuen har flotte store vindusflater som gir en fantastisk utsikt over Lyngbø, samt godt med naturlig lys inn i boligen. Her kan du enkelt innrede med en flott sofakrok og spiseplass. Fra stuen har du utgang til en nydelig balkong med flott utsikt. Det er også en koselig vedovn med rentbrennende peisinnsats fra Jøtul som gir godt med varme vinterstid.

Videre beveger vi oss til boligens kjøkken som måler ca. 11 kvm. Kjøkkeninnredningen er levert av HTH og har profilerte fronter og en benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av komfyr, platetopp, ventilator og oppvaskmaskin, samt frittstående kjøleskap med frysedel. Kjøkkenets utforming gir godt med skap- og benkeplass, samt en hyggelig spiseplass.
I tilknytning til kjøkkenet er en praktisk bod som er på 5 kvm. Fra boden er det videre utgang til boligens fremside som kan møbleres med en hyggelig spiseplass.

Hovedetasjen har totalt tre soverom som er på henholdsvis ca. 12 kvm og to på ca. 8 kvm. Her er det en behagelig parkett på gulv og kan innredes med seng og garderobeløsninger. På hovedsoverommet er det også installert en romslig garderobe med skyvedører som gir godt med oppbevaring. Fra soverommet er det også utgang til boligens balkong hvor man kan nyte morgenkaffen.

I tilknytning med soverommene finner vi boligens bad. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv, elektrisk vifte i tak og måler ca. 8 kvm. Badet er fra 2017 og holder en god standard. Her er det innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusj.

Fra gangen beveger vi oss ned i boligens underetasje. Her er det godt med oppbevaringsmuligheter med gode rom, samt tilkomst til boligens vaskerom.

Leilighet |
Eneboligen har også en egen leilighet som måler totalt 55 kvm. Leiligheten er tilknyttet hoveddelen via en dør via innvendige boder, samt har egen inngang på baksiden av huset.

Kommer vi inn inngangsdøren blir du møtt av en romslig entré som fører deg videre til gangen. Fra gangen har du tilkomst til samtlige rom i leiligheten. Leilighetens stue måler 21 kvm og har gir god plass til å innrede med sofa og en hyggelig spisestue.
Leilighetens kjøkken ligger vegg i vegg med stuen og har en fin utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er levert av IKEA i 2017 og har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel samt integrert ventilator.

Leilighetens soverom er på ca. 10 kvm og kan enkelt innredes med seng, samt annet ønskelig møblement. Soverommet er innredet med en romslig garderobe.

I tilknytning til soverommet er leilighetens bad som ble pusset opp i 2017. Badet er på ca. 4 kvm og er helfliset med varme i gulv og elektrisk vifte på vegg. Her er det innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusj. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på leilighetens bad.

Velkommen på visning!

Byggeår

1980

Tomteareal

1059m2

Parkering

Biloppstillingsplasser på eiendommen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler på alle bad samt i deler av leilighet i underetasje (entré, gang, stue og kjøkken).
- Vedovn med rentbrennende peisinnsats fra Jøtul.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 28.03.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-04-2024

Meny