Herman Grans vei 46, 5162 LAKSEVÅG

Nydelig selveierleilighet med gode sol- og utsiktsforhold. To altaner på 7,5 og 9,3 kvm. Oppusset bad og kjøkken i 2017.

Herman Grans vei 46
5162 LAKSEVÅG

Herman Grans Vei 46 Sameiet

Leiligheten inneholder følgende: Entré, stue & kjøkken, bad, soverom og disponibelt rom.

Standard

Velkommen til Herman Grans vei 46!

Leiligheten ligger fint til i byggets andre etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Leiligheten ble pusset opp i 2017 med nytt kjøkken og bad.

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk innhukk.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, bad, soverom og disponibelt rom som selger har innredet som soverom (ikke godkjent).

Stue & Kjøkken |

Fra inngangspartiet ledes du inn til leilighetens samlingssted - en delvis åpen stue & kjøkken løsning som måler 26,9 kvadratmeter. Rommets løsning gir rommet et sosialt preg. Store vindusflater sikrer naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. Rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. I stuen er det plassert både peis og varmepumpe som varmer godt på kaldere dager. Fra stuen er det en fantastisk utsikt over byfjorden. Stuen ble nymalt i april 2024.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2017. Det er kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte fronter, benkeplate i heltre og nedfelt komposittvask med oppvaskkum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Det er praktiske skvettplater over benkeplate og belysning under overskap. Følgende hvitevarer er fra IKEA, integrert og medfølger handelen: vegghengt ventilator, Integrert stekeovn induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Det er godt med skap- og benkeplass og den fantastiske utsikten kan også nytes ved kjøkkenet.

Bad |

Badet ble pusset opp i 2017. Badet har keramiske fliser på gulv m/sokkelflis, baderomsplater på vegger og takplater i himling. Badet er innredet med baderomsmøblement med benkeplate i laminat, toppmontert servant og ett-greps blandebatteri, speil med belysning, vegghengt toalett og dusj med fast glassvegg samt dusjgarnityr med takdusj og hånddusj. Det er fordelerskap til rør-i-rør, elektriske varmekabler i gulvet, plastsluk og elektrisk vifte på vegg.

Soverom |

Leilighetens soverom måler henholdsvis 6,7 kvadratmeter. Rommet er malt i behagelig farge, innred med seng, nattbord, garderobe og annet passende møblement. Fra soverommet er det utgang til herlig altan med sol fra ca. kl. 14 til 21.30-22:00 (sommerstid).

Leiligheten har også et disponibelt rom på 5,4 kvadratmeter som selger har innredet som soverom nr 2 (ikke godkjent)

Uteplass |

Leiligheten har to tilhørende altaner hvorav den ene har tilkomst fra stue og den andre har tilkomst fra soverom. Solforholdene er svært bra med sol på sommerstid fra ca. kl. 08:00 - 15:00 på den ene altanen, og fra ca. kl. 14 til 21.30-22:00 på den andre.

Det er også to felles terrasser på eiendommen.

Bod |

Leiligheten har to tilhørende boder hvorav en i underetasje på 2 kvadratmeter og en på loft på 4,8 kvadratmeter.

Parkering |

Styreleder opplyser følgende: Parkeringsplass er søkt om og godkjent, venter på tillatelser og pris fra entreprenør. Det er pr dags dato gateparkering etter gjeldene bestemmelser, men sameiet har som mål å få utbedret parkering til øvrige sameiere i løpet av 2024. Det er da planlagt 7 parkeringsplasser hvor 2 trolig blir gjesteparkering.

Byggeår

1947

Tomteareal

533m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 13: Damsgård.
Pris: Kr 420,- per måned.
El-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på bad.
Luft-til-luft varmepumpe.
Rentbrennende ildsted.

Energimerking

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 09.04.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

18-04-2024

Meny