Solåsen 2H, 5223 NESTTUN

Sjeldent stor penthouseleilighet med stor og usjenert takterrasse med flotte solforhold! To parkeringsplasser og heis.

Solåsen 2H
5223 NESTTUN

Solåsen Terrasser Sameie

Leiligheten går over ett plan og inneholder: Syvende etasje: Entré, gang, stue/kjøkken, to bad, tre soverom, vaskerom og bod, samt vinterhage med tilkomst fra gang.

Standard

Velkommen til Solåsen 2H! Denne fantastiske penthouseleiligheten har en god takhøyde, fantastisk lysinnslipp og en fabelaktig takterrasse med privat og usjenert beliggenhet. Her har du flotte solforhold samt en vidstrakt utsikt som kan nytes hele året. Her kan du nyte livet i en stor og romslig toppleilighet, i rolige omgivelser og med et svært veldrevet sameie. Grunnet leilighetens størrelse og beliggenhet gir boligen deg en enebolig følelse, men med fordelene ved å bo i leilighet.

Velkommen inn i leilighetens entré som måler ca. 5 kvm. Gjennomgående for leiligheten er parkett, store vindusflater med mye naturlig lysinnslipp og en flott takhøyde. I entréen er det bygget en praktisk skyvedørsgarderobe som gir godt med plass til å henge fra seg det man skulle ønske av yttertøy og sko. I tilknytning til entréen er en praktisk bod som måler 6,4 kvm og som gir godt med oppbevaring eller kan bli benyttet som kontor eller innredes etter eget ønske.
Fra entréen blir man naturlig ført videre til leilighetens gang. Gangen måler ca. 19 kvm og er et  innbydende rom med naturlig lysinnslipp gjennom innvendige vinduer. Herfra har du adgang til leilighetens soverom, gjestebad og vaskerom, samt direkte adkomst til vinterhagen som måler ca. 21 kvm. Vinterhagen har varmekabler i gulv og kan brukes både sommer og vinter. Vinterhagens store skyvedører har store vindusflater og er mulig å åpne helt opp, dette gjør vinterhagen til en fantastisk utvidelse av den allerede store takterrassen på hele 81,5 kvm.

Leiligheten har totalt tre soverom som måler henholdsvis ca. 32 kvm, ca. 11 kvm og ca. 10 kvm. Hovedsoverommet er romslig og har en nydelig skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaring. Fra soverommet har du utgang til leilighetens nydelige takterrasse som strekker seg rundt leilighetens yttervegger.

Fra hovedsoverommet har du tilgang til eget bad. Badet måler ca. 6 kvm og er helfliset med vannbåren gulvvarme i gulv og avtrekksventil og spotter i taket. Badet er romslig med behagelige og tidsriktige farge- og materialvalg. Her er rommet innredet med en stor heldekkende servant av Corian med oppbevaring, samt skap for ekstra oppbevaring, toalett og dusj med foldedører.
Leilighetens andre og tredje soverom er også av god størrelse som er innredet med store garderobeskap. Rommene kan innredes etter eget ønske med seng, kommodemøblement eller annet ønskelig møblement. I boligens tredje soverom er det fremlagt løsning for TV og bredbånd.

I tilknytning til leilighetens andre og tredje soverom er også leilighetens andre bad. Badet er helfliset med vannbåren gulvvarme og avtrekksventil og spotter i taket. Boligens andre badrom er også av god størrelse og er innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusj med foldedører.

Over gangen fra badet er leilighetens vaskerom. Vaskerommet måler ca. 5 kvm og er helfliset. Her er det innredet med praktiske skap og benkeplate med vask. Det er også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. 

Beveger vi oss videre fra leilighetens gang åpner leiligheten seg opp i en stor, luftig og lys stue. Stuen har en åpen løsning mot kjøkkenet og rommet måler totalt ca. 56 kvm. Stuens utforming gjør den enkel å møblere med en sofagruppe og en romslig spisestue. Fra stuen har du utgang til den fantastiske takterrassen. Her kan du nyte de flotte soldagene i Bergen i skjermede og private omgivelser. Takterrassen har flere soner som gjør det enkelt å møblere både med en nydelig spiseplass og et hyggelig lounge område.

Beveger vi oss inn i leiligheten igjen kommer vi til kjøkkenet. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal og har profilerte fronter i kastanje med en benkeplate i polert granitt og planlimt stålvask. Kjøkkenets hvitevarer er levert av Miele og inkluderer: Stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap. Utformingen av kjøkkenet gir godt med skap- og benkeplass hvor du kan kokkelere både store og små måltider til venner og familie.

Gjennomgående for leiligheten er en svært høy standard, gode materialvalg, nydelig lysinnslipp og romslige rom.
Her får du følelsen av å bo alene.

Velkommen på visning!

Byggeår

2014

Tomteareal

23871m2

Parkering

Leiligheten har to tilhørende parkeringsplasser i felles garasjeanlegg markert med nr. 22 og nr. 23. Parkeringene har en billader som begge parkeringsplassene kan benytte seg av. Sameiet har godt med gjesteparkeringsplasser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og vannbåren varme:
- Vannbåren oppvarming med gulvvarme i alle rom foruten soverom og innvendig bod.
- Elektriske varmekabler i innglasset vinterhage.
- Gjenvinning fra balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 11.04.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

06-05-2024

Meny