Kletten 42, 5643 STRANDVIK

Moderne funkis enebolig i naturskjønne omgivelser med en svært høy standard. To stuer, to takterrasser og garasje!

Prisantydning

5 450 000,-

Omkostninger totalt

153 750,-

Totalpris inkl. omkostninger

5 603 750,-

Omkostninger

500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
136 250,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 450 000,-)
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    2011

  • Kommunenr.:

    4624

  • Gårds/Bruksnr.:

    184/128

  • Primærrom:

    211 m2

  • Bruksareal:

    253 m2

  • Tomteareal:

    965 m2

  • Antall soverom:

    5

  • Antall baderom:

    2

  • Energimerking:

    B

  • Kommunale avg.:

    2115,-

  • Ligningsverdi:

    901935,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Takseringsdato:

    01-04-2024

  • Meglers ref.nr:

    5240097

Kletten 42
5643 STRANDVIK

Eneboligen går over tre plan og inkluderer: Første etasje: Gang m/ trapp, tre soverom, bad, vaskerom, bod og garasje. Andre etasje: Stue/kjøkken, to soverom, omkledningsrom og bad. Tredje etasje: Gang m/ trapp, loftstue.

Standard

Velkommen til flotte Kletten 42! Denne nydelige eneboligen ligger i svært idylliske og naturskjønne omgivelser på Strandvik. Området består av lite trafikk og er svært barnevennlig.

Velkommen inn i en romslig entre på ca. 15 kvm. Her er det praktiske fliser på gulv og har en stor garderobeløsning som gir plass til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy og sko.

Boligen har totalt fire soverom, samt et kontor som kan innredes som soverom. Soverommene er alle av god størrelse og måler henholdsvis ca. 8 kvm og to på ca. 15 kvm. Her kan man enkelt møblere med dobbeltseng, samt annet ønskelig møblement.

I tilknytning til soverommene er boligens ett av boligens bad som måler 5 kvm. Badet er helfliset med vannbåren gulvvarme i gulv og avtrekksventil og spotter i tak. Badet er innredet med servant med oppbevaring, veggskap, toalett og badekar med dusjvegger.
Vegg i vegg med badet er boligens vaskerom. Vaskerommet måler 9 kvm og har malt epoxy på gulv. Vaskerommet er innredet med vaskeromsinnredning med laminatbenkeplate og nedfelt stilvask. Ellers inneholder vaskerommet: Ventilasjonsaggregat, sentralstøvsuger, fordelerskap til rør-i-rør og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Fra boligens første etasje kan man gå direkte inn i garasjen som rommer to biler og har el-billader.

Beveger vi oss opp trappen til boligens andre etasje kommer vi til boligens hjerte, stuen. Stue og kjøkken har en åpen løsning og har naturlige soner som gjør rommet enkelt å møblere. Stuen har store vinduer og en flott panoramautsikt over nærområdet og fjorden.
Rommet måler ca. 60 kvm og har en nydelig parkett på gulv.
Kjøkkenet har en flott utforming som gir godt med skap- og benkeplass, samt en nydelig kjøkkenøy som gjør kokkeleringen til en lek. Kjøkkeninnredningen er levert av Norema og har glatte fronter, benkeplate i laminat med en underlimt stålvask. For et flott og helhetlig utrykk er alle hvitevarer integrert og består av to komfyrer, mikrobølgeovn, kaffemaskin, induksjonstopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjølehjørne. Ventilatoren er levert av Røroshetta, kjølehjørne fra Røros Metall og resterende hvitevarer er levert av Siemens.

To av boligens soverom er i andre etasje og måler 12 kvm og ca. 19 kvm. Hovedsoverommet er av svært god størrelse og her er det kun fantasien som setter stopper for innredningen. Fra soverommet har du utgang til en fantastisk balkong som er på 11 kvm. Her kan du nyte solen på flotte dager. Rekkverket på balkongen er valg i glass som gjør at den nydelige utsikten fra soverommet ikke blir forstyrret.
Fra hovedsoverommet har egen walk-in garderobe som er på hele 10 kvm og er innredet med en praktisk garderobeløsning.
Hovedsoverommet er også tilknyttet eget bad som er på ca. 10 kvm og er helfliset med vannbåren varme i gulv og avtrekksventil på veggen. Badet er innredet med baderomsmøbel med finérte fronter, benkeplate i laminat og servant, veggskap, toalett og dobbel walk-in-dusj.

Boligens andre stue finner vi i tredje etasje og er på 16 kvm. Fra loftstuen har du utgang til to takterrasser som hver måler ca. 42 kvm og 50 kvm. Her har du solen hele dagen og kan nyte den fantastiske utsikten, samt flott vær.

Velkommen på visning!

Byggeår

2011

Tomteareal

965m2

Parkering

Parkering i egen garasje med el-billader, samt godt med biloppstillingsplasser på egen tomt.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel/biloppstillingsplasser, forstøtningsmurer i naturstein, tregjerder, trapper i tre og granitt, plen, beplantning, prydbusker og dels naturtomt.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og vannbåren varme:
- Vannbåren oppvarming med gulvvarme i alle rom foruten loftstue og garasje.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 01.04.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

03-05-2024

Meny