Sophus Pihls gate 4, 5034 BERGEN

Strøken bygårdsleilighet i idyllisk rolig gate med vestvendt balkong. Attraktiv beliggenhet med kort vei til alt!

Sophus Pihls gate 4
5034 BERGEN

Sophus Phils gate Borettslag (Reg=2011.04.18 av TRGU)

Andelsbrevnummer

6

Entré, stue, kjøkken, bad og soverom. Eksterne rom: -Kjellerbod -Loftsbod.

Standard

Velkommen til Sophus Phils gate 4!

Leiligheten ligger fint til i ærverdig bygård med et godt driftet borettslag, plassert i en stille og rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Med nærhet til sentrum, Fjellveien, Fløyen, daligvare og en rekke studieinstitusjoner har du alt du måtte behøve i hverdagen!

Et flott, beplantet, felles inngangsparti med en karakteristisk rød dør ønsker velkommen. Felles trappegang er romslig og god.

Leiligheten ligger fint til i byggets tredje etasje og en flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Det ble byttet gulv i leiligheten i 2021 (1-stavs parkett).

Gangen er romslig og det er god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk innhukk.

Fra leilighetens entré er der videre tilkomst til de øvrige rommene i boligen: kjøkken, stue, bad og soverom.

Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 15,6 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik du måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet. I stuen er det plassert en rentbrennende peis (2021) som varmer godt på kaldere dager. I stuen er det tilordnet en koselig alkove med snekkerbygd daybed med praktisk oppbevaringsplass under.

Kjøkken |

Kjøkkenet er lyst og romslig og måler 8,6 kvadratmeter. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask med skyllekum, avrenningsbrett og ett-greps
blandebatteri. Det er fliser over benkeplate og belysning under overskap. Følgende hvitvarer er integrert og medfølger handelen: ventilator, komfyr, keramisk platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøl- og fryseskap. Kjøkkenet ble malt og oppvaskmaskin var ny i 2022.

Bad |

Badet har keramiske fliser på gulv og vegger og takplater i himling med innfelte spotter. Badet er innredet med baderomsmøbel med, slette fronter og heldekkende servant, vegghengt toalett, dusj
med foldedører i herdet glass og dusjgarnityr med takdusj/hånddusj. Det er elektriske varmekabler, opplegg for vaskemaskin, plastsluk og elektrisk vifte på vegg.

Soverom |

Leilighetens soverom ligger vendt mot baksiden av bygget som gjør rommet stille og svalt. Soverommet er av god størrelse og måler 12,8 kvadratmeter. Det er godt med oppbevaringsplass i rommets skyvedørsgarderobe i speil.  Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra stuen er det adkomst til leilighetens balkong. Gjennom en tofløyet balkongdør som skaper et ekte, elegant bygårdspreg. Balkongen er en fantastisk, vestvendt, forlengelse av rommet på de fineste dagene! Balkongdøren var ny i 2018.

Bod |

Det er generelt godt med oppbevaringsplass i leiligheten. Leiligheten disponerer også en bod i kjeller på 6,7 m² og en loftsbod med gulvflate på 3,6 m² (ikke målbart areal).
Felles bodrom/tørkeloft.

Generelt |

- Rentbrennende ildsted fra 2021.
- Ny oppvaskmaskin i 2022.
- Nye gulv i april 2021 (1-stavs parkett).
- Balkongdør fra 2018.
- Altan fra rundt 2016/2017.
- Kjøkkenet ble malt i 2022.

Byggeår

1924

Tomteareal

4228m2

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Det er muligheter for elbillading ved søknad til styret.

Boligsoneparkering i regi av Bergen kommune. Eiendommen ligger i boligsone 8: Sandviken. Du må ha synlig sonekort i bilen for å kunne parkere i boligsonen.
Pris: Kr 560,- per måned.
El-bil: Beboere med elbil får 25% rabatt for beboerparkering.

For mer informasjon om parkering i Bergen sentrum, se Bergen kommune sine hjemmesider.

Arealbeskrivelse

Entré (4,1 m²), Kjøkken (8,6 m²), Stue (15,6 m²), Bad (4,7 m²), Soverom (12,8 m²), Alkove (2,2 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på badet.
Rentbrennende vedovn i stue.

Energimerking

Energikarakter ORANSJE og oppvarmingskarakter G.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 19.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-04-2024

Meny