Midtunhaugen 75, 5224 NESTTUN

Nydelig rekkehus over to plan med flotte solrike uteområder, høy standard og fast parkeringsplass! Barnevennlig område.

Midtunhaugen 75
5224 NESTTUN

Boligen går over to plan og inneholder: Første etasje: Entré, stue/ kjøkken, gang, WC, soverom, vaskerom og bod. Andre etasje: Gang m/ trapp, tre soverom og bad.

Standard

Velkommen til Midtunhaugen 75! Dette nydelige rekkehuset ligger i et rolig område med lite gjennomgangstrafikk og er svært barnevennlig.

Boligen har en koselig uteplass ved inngangspartiet hvor Byhus AS bygget ny terrasse i 2022.

Velkommen inn i en romslig entré på ca. 5 kvm som har en flott skifer på gulvet. I entréen er det en praktisk skyvedørsgarderobe med speilfronter som gir godt med oppbevaring til yttertøy og sko. Det er også et romslig bod i entréen på ca. 2 kvm til ekstra oppbevaring.

Fra entréen kommer du videre til en gang ca. 6 kvm som har tilkomst til boligens WC, vaskerom og videre ut til stuens kjøkken og stue.

Boligens stue og kjøkken har en åpen løsning og måler hele 46,7 kvm. Her er det en flott en-stavs eikeparkett samt flotte tidsriktige farger på vegger. Her kan man innrede etter eget ønske med en koselig sofagruppe og romslig spisestue. Det ble i 2018 installert en luft-til-luft varmepumpe som gir en god temperatur i boligen.
Fra stuen har du utgang til en nydelig terrasse på ca. 30 kvm hvor du kan møblere etter eget ønske. På terrassen ble det lagt nye terrassebord i 2021.

Beveger vi oss inn i boligen kommer vi til boligens kjøkken som har en god utforming med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er levert av IKEA og er pusset opp i 2018. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og benkeplate i laminat med underlimt komposittvask. Av integrerte hvitevarer inneholder kjøkkenet stekeovn, kombiovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap.

Boligen går over to plan hvor tre av boligens fire soverom er i boligens andre etasje. Soverommene er på henholdsvis ca. 9 kvm og to på ca. 11 kvm og gir godt med plass til seng og annet ønskelig møblement. Boligens siste soverom har tilkomst fra entréen og er på ca. 9 kvm.

I tilknytning til soverommene i andre etasje er boligens bad som er på ca. 5 kvm. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og avtrekksventil i taket. Badet ble ferdigstilt i 2024 og holder en høy standard med gode materialvalg. Rommet er innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusj.

Gjennomgående for boligen er en høy standard med flotte materialvalg og delikate farger.
Velkommen på visning!

Byggeår

1992

Tomteareal

1813m2

Parkering

Med boligen følger en fast parkeringsplass på fellesareal på bnr. 688. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler på bad og i entré.
- Vedovn i stue.
- Luft-til-luft varmepumpe i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 20.03.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny