Skjenlien 36C, 5183 OLSVIK

Koselig og velholdt 3-roms med solrik terrasse på 38 kvm, god planløsning og fast parkeringsplass med el-lader!

Skjenlien 36C
5183 OLSVIK

Grøntulien borettslag

Andelsbrevnummer

125

Boligen går over ett plan og inneholder: 1. etasje: Entré, gang, to soverom, bad/vaskerom, stue, kjøkken, innvendig bod og terrasse. Det følger også med en utvendig bod på 6m².

Standard

Kaland  & Partners v/ Petter Krantz har gleden av å presentere Skjenlien 36C! Denne nydelige leiligheten har en praktisk planløsning som gir naturlige soner og en fantastisk uteplass hvor du kan nyte sommerdagene. Velkommen inn!

Det første som møter deg er en lys entré med gulv av laminat. Fra entréen via gangen blir du naturlig ledet inn mot en lys og luftig stue på ca. 20 kvm med god plass til sofa og spisebord. Stuen holder en god standard og med naturlige soner er den enkel å møblere.
Fra stuen har du utgang til en solrik og stor terrasse på hele 38 kvm. Her kan du nyte et godt måltid i fine omgivelser.

Beveger vi oss inn i leiligheten igjen kommer vi til leilighetens kjøkken som er på ca. 13 kvm. Kjøkkenet er innredet med profilerte fronter, benkeplate i laminat, fliser over benkeplate og belysning under overskap med integrert ventilator fra IKEA. Kjøkkenets utforming gir godt med skap- og benkeplass slik at du kan kokkelere både store og små måltider.

Leiligheten har to soverom som er på ca. 12 kvm og ca. 10 kvm. Her har du god plass til å innrede med seng og annet ønskelig møblement.

Fra leilighets entré har du tilkomst til leilighetens bad. Badet måler 7,5 kvm og ligger i tilknytning til soverommene. Her er det keramiske fliser på gulv og keramiske fliser samt strukturtapet på vegger. Badet har varmekabler i gulv og avtrekksventil i taket. Ellers er badet innredet med servant med oppbevaring, toalett, dusj med foldedører og opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har også en innvendig bod på 3,4 kvm og en utvendig bod på 6 kvm.

Velkommen!

Byggeår

1976

Tomteareal

54722m2

Parkering

Fast parkeringsplass i garasjeanlegg med elbillader. Gjesteparkering i nærhet. Borettslaget har i tillegg parkeringsplasser som leies ut etter venteliste.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Luft-til-luft varmepumpe fra 2015.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

19.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-04-2024

Meny