Storbotn 149, 5106 ØVRE ERVIK

Moderne og innholdsrik arkitekttegnet funkisbolig oppført i mur. Usjenerte og solrike uteområder og godkjent utleiedel!

Prisantydning

8 950 000,-

Omkostninger totalt

241 490,-

Totalpris inkl. omkostninger

9 191 490,-

Omkostninger

240,-  Pantattest kjøper
500,-  Tingl.gebyr pantedokument
500,-  Tingl.gebyr skjøte
223 750,-  Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 950 000,-)
16 500,-  Boligkjøperforsikring Gar-Bo (valgfritt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pandedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

  • Boligtype:

    Enebolig

  • Byggeår:

    2005

  • Kommunenr.:

    4601

  • Gårds/Bruksnr.:

    208/167

  • Primærrom:

    187 m2

  • Bruksareal:

    202 m2

  • Tomteareal:

    1052 m2

  • Antall soverom:

    4

  • Antall baderom:

    3

  • Energimerking:

    B

  • Kommunale avg.:

    29742,-

  • Ligningsverdi:

    1760110,-

  • Dato ligningsverdi:

    31-12-2022

  • Meglers ref.nr:

    5240087

Storbotn 149
5106 ØVRE ERVIK

Boligen går over to plan og inneholder: Hovedetasje: Kjøkken/spisestue, stue, gang, to soverom, kontor og bad. Underetasje: Hall m/ trapp, soverom, sportsbod, bad og vaskerom. Underetasje, leilighet: Stue/kjøkken, soverom, bad og innvendig bod.

Standard

Velkommen til Storbotn 149! Denne flotte arkitekttegnede funkisboligen strekker seg over to plan og har en hoveddel og en leilighet.

Underetasje |
Beveger vi oss inn i boligen blir du møtt av en stor hall på 13 kvm. Her er det fliser på gulv med vannbåren gulvvarme som er gjennomgående for hele boligen, foruten sportsboden. Hallen har en romslig skyvedørsgarderobe med spilefronter hvor du kan henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy og sko.

Fra hallen har du tilkomst til samtlige rom i underetasjen og inkluderer et soverom, bad, vaskerom og sportsbod. Soverommet måler ca. 11 kvm og har teppe på gulv. Rommet er ellers innredet med en romslig garderobe og har god plass til seng og annet ønskelig møblement.

I tilknytning til soverommet er et romslig bad som måler ca. 6 kvm. Badet er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil i taket. Ellers er badet innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusjnisje.
Vegg i vegg med badet er boligens vaskerom som måler ca. 9 kvm. Vaskerommet er innredet med skap til oppbevaring, benkeplate med servant og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her finner du også fordelerskap til rør-i-rør/vannbåren varme, ventilasjonsaggregat og boligens varmtvannstank.

Fra hallen har du tilkomst til en romslig sportsbod som måler ca. 7 kvm og gir godt med oppbevaringsmuligheter.

Hovedetasje |
Beveger vi oss opp i boligens hovedetasje blir du møtt av et stort og luftig rom som måler ca. 37 kvm. Fra trappen kommer du opp til boligens kjøkken og spisestue som ligger med en naturlig tilknytning til hverandre. Spisestuen er av god størrelse og har store flotte vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i boligen. Gjennomgående for etasjen er en flott parkett som er behagelig å bevege seg på samt gir en god flyt til etasjen.

Kjøkkenet er boligens samlingspunkt og har store overflater og en nydelig kjøkkenøy som gir ekstra med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er levert av kvalitetsleverandøren Mobalpa og har glatte fronter og benkeplate i granitt med underlimt stålvask. Majoriteten av hvitevarene er fra 2021, er integrert og inkluderer: Komfyr med dampfunksjon, kaffemaskin, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ellers inneholder kjøkkenet induksjonstopp og komfyr fra 2017, samt takhengt ventilator fra Maxfire.
Fra kjøkkenet har man utgang til boligens hage. Hagen er nydelig opparbeidet med ulike soner på flere plan. Her kan man invitere venner og familie til både store og små samlinger.

Hovedetasjen har en praktisk planløsning som gir en naturlig flyt hvor man føres naturlig fra sone til sone. Fra kjøkkenet har man en naturlig tilknytning til boligens stue. Stuen er på ca. 24 kvm og kan innredes med en romslig sofagruppe som rommer hele familien. Stuen har samme flotte skyvedører som på kjøkkenet som gir godt med naturlig lys inn i rommet. Sommerstid kan du åpne dørene til uteplassen, som føles som en naturlig forlengelse av stuen.
I stuen er det også installert en rentbrennende peis som varmer godt vinterstid og gir en god atmosfære i stuen.

Fra stuen blir man naturlig ført inn til hovedetasjens soverom, kontor og bad.
Soverommene er alle av god størrelse og måler ca. 7 kvm og 11 kvm. Begge soverommene er innredet med romslige garderobeløsninger, hvor hovedsoverommet har en flott skyvedørsgarderobe med spilefronter. Boligen har et praktisk kontor som måler ca. 6 kvm.
I tilknytning til soverommene og kontor er et romslig bad som måler ca. 9 kvm. Badet er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil i taket. Rommet er innredet med dobbelservant med oppbevaring, toalett, badekar og dusj.

Leilighet |
Eneboligen har også en egen leilighet som måler totalt 41 kvm. Leiligheten er tilknyttet hoveddelen via en dør til hallen, samt har egen inngang på siden av huset.

Kommer vi inngangsdøren blir du møtt av en romslig gang hvor man kan henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy. Her har du tilkomst til en praktisk bod på ca. 3 kvm som gir godt med oppbevaring. Videre åpner leiligheten seg opp til en stor og romslig stue som måler ca. 26 kvm. Stue og kjøkken er i en delvis åpen løsning og gir god plass til spiseplass samt en hyggelig sofa.

Kjøkkenet er levert av Kvik i 2020 og har glatte fronter og en benkeplate i laminat med planlimt komposittvask. Alle hvitevarene er levert av Bosch og inkluderer komfyr, induksjonstopp og kjøleskap med frysedel.

Leilighetens soverom er på ca. 7 kvm og kan enkelt innredes med seng, samt annet ønskelig møblement. Soverommet er innredet med en romslig garderobe.

I tilknytning til soverommet er leilighetens bad. Badet er på ca. 4 kvm og er helfliset med varme i gulv og avtrekksventil på vegg. Her er det innredet med servant med oppbevaring, høyskap, toalett og dusj.

Gjennomgående for boligen er flotte materialvalg, lys og luftige overflater, samt en gjennomgående godt standard. - Velkommen på visning!

Byggeår

2005

Tomteareal

1052m2

Parkering

Parkering i carport med el-billader, ellers er det plass til tre biler i forkant av bolig, samt en plass til utleieleilighet.

Beskaffenhet

Tomten er pent opparbeidet med asfaltert innkjørsel, overbygget og hellelagt inngangsparti, nyoppførte terrasser, murer, plen, beplantning og dels naturtomt. Levegger rundt deler av eiendommen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
Luft-til-vann varmepumpe.
Vannbåren gulvvarme i alle rom foruten sportsbod.
Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.
Rentbrennende ildsted i stue i hovedetasjen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 11.04.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny