Varåsgrenda 104, 5210 OS

Innholdsrik og moderne rekkehus med flere solrike uteplasser og fast parkering med el-lader! Ingen gjennomgangstrafikk.

Varåsgrenda 104
5210 OS

Kolskogen borettslag

Andelsbrevnummer

28

Boligen går over tre plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, hall m/ trapp, tre soverom, to bad og vaskerom. Andre etasje: Stue/kjøkken og soverom. Kaldloft: Kaldloft.

Standard

Velkommen til nydelige Varåsgrenda 104! Denne flotte boligen ligger svært sentralt på Os med korte avstander til barnehage, skole og butikk. Området har lite gjennomgangstrafikk og er svært barnevennlig. Boligens hage er også nydelig opparbeidet med nydelige og solrike uteområder.

Vi starter i boligens andre etasje hvor vi finner stue, kjøkken og spisestue. Rommet måler hele 52 kvm og her en nydelig parkett på gulv og veggene er malt i en tidsriktig farge. Stue og kjøkken har en åpen løsning, men med en praktisk utforming som gir naturlige soner og er enkel å møblere. I stuen er det en nydelig rentbrennende peisovn som varmer godt på kalde dager og gir en god atmosfære i rommet. Stuen kan enkelt møbleres med en hyggelig sofa og annet ønskelig møblement. Fra stuen er det utgang til en nydelig balkong på 10 kvm. Her har du en hyggelig utsikt over borettslaget og mot lekeplassen. Balkongen ble oppgradert i 2021 med nye terrassebord og tekking. På balkongen er det også montert en praktisk markise.

Kjøkkenet ble utvidet og oppgradert i ca. 2014 og er innredet med glatte fronter og en slitesterk laminat benkeplate med nedfelt stålvask, samt fliser over benkeplate og belysning under overskap. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av komfyr, keramisk platetopp, ventilator og oppvaskmaskin. Kjøkkenets kjøleskap er frittstående og er levert av Bosch.
I tilknytning til kjøkkenet er spisestuen. Her kan du møblere med et romslig spisebord hvor du kan invitere hele familien.

I boligens andre etasje finner vi ett av boligens soverom som måler ca. 8 kvm. Her kan man enkelt møblere med seng og en romslig garderobeløsning.
Fra stuen beveger vi oss ned i boligens første etasje hvor vi blir møtt av en romslig hall på ca. 15 kvm. Fra hallen har du tilkomst til boligens soverom, bad, vaskerom og vindfang.

Boligen har totalt fire soverom hvor tre soverom ligger i boligens første etasje. Soverommene er på henholdsvis ca. 11 kvm og to på ca. 8 kvm. Her kan du møblere med seng og annet ønskelig møblement. På to av etasjens soverom er det innredet med romslige garderobeskap som medfølger handelen. Fra ett av soverommene har du utgang til boligens terrasse som måler ca. 40 kvm. Her kan du nyte de flotte sommerdagene. Videre fra terrassen er det en koselig og skjermet hage hvor store og små kan springe fritt.

I tilknytning til etasjens soverom er to bad som er på ca. 3 kvm og ca. 2 kvm. Begge badene er helfliset med varmekabler i gulv og avtrekksventil på vegg. Badene er innredet med servant med oppbevaring, toalett og dusj.
Vegg i vegg med badene er boligens vaskerom som er på ca. 3 kvm. Vaskerommet inneholder benkeplate med nedfelt oppvaskkum og har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Boligen har også to boder med utvendig adkomst som er på henholdsvis 5 kvm og 2 kvm.

Velkommen på visning!

Byggeår

1978

Tomteareal

32912m2

Parkering

Med boligen følger en merket biloppstillingsplass på felles parkeringsplass med elbillader. Det er også flere gjesteparkeingsplasser i borettslaget.

Beskaffenhet

Boligen har normal standard i forhold til alder og tidspunkt for moderniseringer.
Arealet er felles for borettslaget, naturlig oppdelt mellom boenhetene. Opparbeidet med interne veier, parkeringsplasser, gangveier, bed, lekeplasser, ballbinge og diverse grøntarealer/ plen. Bakhage med plattinger av heller og terrassebord, med tilkomst via tretrapp.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Elektriske varmekabler på begge bad og i vindfang.
- Rentbrennende ildsted i stue/kjøkken.
- Luft-til-luft varmepumpe i trapperom.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 18.03.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny