Kvernhusveien 39, 5164 LAKSEVÅG

Hel tomannsbolig med meget stor, solrik og velholdt uteplass! Barnevennlig område. Oppussingsbehov.

Kvernhusveien 39
5164 LAKSEVÅG

Boligen går over 3.etasjer: 1.etasje Entré, gang, stue/spisestue, kjøkken, bad og to soverom. Loft Gang, stue/spisestue, kjøkken, toalett og to soverom. Underetasje Entré, gang, bod, vaskerom og tre rom.

Standard

Kaland  & Partners v/ Petter Krantz har gleden av å presentere Kvernhusveien 39!

1.etasje
Vi beveger oss inn i boligen. Det første som møter deg er en romslig entré. Fra entréen via gangen blir du naturlig ledet inn mot stuen/spisestuen. En luftig stue på 25 m² som slipper inn rikelig med naturlig lys og er av god størrelse. Det er satt inn vedovn i støpejern med glassfront som gir godt med varme på selv de kaldeste høst- og vinterdagene. Fra stuen kan du ta turen ut på din helt egne altan på 2,6 m², hvor du kan nyte et godt måltid i solen med fin utsikt.
Videre beveger vi oss inn til etasjens kjøkken. Kjøkkenet er innredet med malte fronter, benkeplate i laminat og fliser over benkeplate. Det er også integrert ventilator av nyere alder. Her kan du lage god mat med nydelig utsikt over lyngbøvannet.
Badet inneholder baderomsmøbel med benkeplate i laminat og har belegg på gulv, våtromstapet på vegger og malte plater i himling. Badet ligger praktisk til i tilknytning til soverommene. Etasjen holder to soverom som begge er av god størrelse. Soverommene måler henholdsvis 15,4 m² og 9,8 m². Romslige soverom med god plass til seng, nattbord og garderobeløsning.

Loft
Vi beveger oss opp en etasje. Fra gangens andre etasje beveger vi oss inn til boligens andre stue. En koselig åpen stue med god plass til sofagruppe og spisestue på 22 m². Fra stuen beveger vi oss inn til boligens andre kjøkken. Kjøkkenet er opplyst å være ca. 10 år gammelt og er innredet med profilerte fronter og benkeplate i heltre.
Fra gangen har du tilgang til boligens andre bad på 2,0 m² som er innredet med fliser på gulv, våtromstapet på vegger og malte plater i himling. Etasjen holder to romslige soverom på henholdsvis 11,3 m² og 7 m².

Underetasje
I boligens underetasje er det vaskerom/vaskekjeller med god plass til å innrede ditt helt egne vaskerom på hele 8,4 m². Vaskerommet ligger i tilknytning til fire tilliggende rom med mye oppbevaringsplass. Rommene kan brukes som verksted, vedbod og matbod etc.

Velkommen til visning!

Byggeår

1958

Tomteareal

738m2

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med grusede partier, betongtrapp, forstøtningsmurer i betong med sparestein, kantmurer, bed, prydbusker, beplantning m.m. Gressplen rundt deler av boligen.

Oppvarming

Boligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Vedovn i støpejern med glassfront (1.etasje)
- Kamin (på loft)
- Elektrisk oppvarming

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

08.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

10-04-2024

Meny