Monrad Mjeldes vei 16, 5161 LAKSEVÅG

Skap ditt eget drømmehjem! Nydelig 3-roms i rolig område sentralt på Melkeplassen m oppussingsbehov. Ingen dok. avgift.

Monrad Mjeldes vei 16
5161 LAKSEVÅG

Nyegården Borettslag

Andelsbrevnummer

19

Leiligheten går over ett plan og inneholder: - Entre: 8,7 m² - Soverom 1: 9,3 m² - Stue: 24,9 m² - Soverom 2: 12,1 m² - Bad: 3,5 m² - Kjøkken: 7,7 m²

Standard

Velkommen til Monrad Mjeldes vei 16!

Et pent inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en koselig 3-roms leilighet med oppussingsbehov. Leilighetens entré tilbyr godt med lagringsplass og god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Du ledes naturligvis videre til de øvrige rommene: stue, kjøkken, bad og to soverom.

Stue |
Du blir tatt imot av en lys og luftig stue på 24,9 m², med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Stuen byr på plass til både spise- og sofagruppe - et fantastisk sosial preg! Det er peisovn i stuen som varmer godt på de kaldeste vinterdagene. Fra stuen er det adkomst til leilighetens flotte balkong på 8 m².

Kjøkken |
Kjøkkenet måler 7,7 m² det er vinylfliser på gulv, malt strie på vegger og slett malt himling. Opprinnelig plassbygget innredning med slette fronter og heldekkende vaskekum av stål. Plass/opplegg for komfyr og kjøleskap.

Soverom |
Leiligheten har to soverom. Disse måler henholdsvis 12,1 m² og 7,3  m². Hovedsoverommet har teppegulv og plassbygs garderobeskap med plass til oppbevaring av det man måtte ønske. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |
Badet måler 3,5  m² og er innredet med toalett, dusjkabinett og baderomsinnredning. Det er belegg på gulv, våtromstapet på vegger og slett malt himling.

Byggeår

1964

Tomteareal

7487m2

Parkering

Borettslaget har 19 parkeringsplasser til disposisjon som benyttes av beboere og gjester. Det er første mann til møllen prinsippet.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Peis/ildsted

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 15.03.2024

Tilstandsrapport utført av

Kristoffer Sæle

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-04-2024

Meny