Adolph Bergs vei 53, 5089 BERGEN

Innbydende selveierleil. med god standard. Balkong og felles takterrasse. Gode parkeringsmuligheter og tett på bybanen!

Adolph Bergs vei 53
5089 BERGEN

Sameiet Adolph Bergsvei 53

Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

Standard

Velkommen til Adolph Bergs vei 53!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Leiligheten ble renovert i 2013 med blant annet nye overflater, nytt kjøkken og utvidet bad. I 2022 ble gulvet i stue og gang slipt og vegger ble oppgradert og malt.

I gangen er det en praktisk skyvedørsgarderobe med plass til oppbevaring av sko, yttertøy og andre ting du måtte ønske å oppbevare.

Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de andre rommene i leiligheten: soverom, kjøkken, bad og stue.

Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 20,1 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |

Kjøkkenet er fra 2013. Det er kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte/profilerte fronter, vitrineskap, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask med oppvaskkum og ett-greps blandebatteri. Det er fliser over benkeplate og belysning under overskap. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: ventilator, stekeovn, mikrobølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Bad |

Badet ble oppgradert i 2013 av tidligere eier. Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, malte plater i himling med innfelte spotter. Badet er innredet med baderomsmøbel med slette fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, innflisede speil, vegglampe, gulvstående toalett og dusj med skyvedører, dusjgarnityr og hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og fordelerskap for rør-i-rør.

Soverom |

Soverommet er praktisk og lyst. Det er godt med garderobeplass i skyvedørsgarderobe med speildører. Innred med seng, nattbord og annet passende møblement.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til vestvendt overbygget balkong på 4,2 kvadratmeter. Balkongen har gode sol- og utsiktsforhold. Balkongen fungerer som en forlengelse av stuen på de fineste dagene og har en praktisk to-fløyet balkongdør.

Sameiet disponerer også en stor felles takterrasse med gode sol- og utsiktsforhold.

Bod |

Leiligheten disponerer en ekstern bod i byggets kjelleretasje på 5,4 m². Bod er merket med nr. "402".

Byggeår

1953

Tomteareal

1804m2

Parkering

Sameiet har flere parkeringsplasser på sameiets tomt, disse praktiseres under "førstemann til mølla"-prinsippet. Hvorav er det 4 ladeplasser for el-bil er tilgjengelig. Plass 1 og 2 er reservert til el-biler som lades. De to andre plassene kan brukes av
fossilbiler om de er ledige.

Parkeringsplasser i garasjen er til utleie og kan ikke brukes av andre enn dem som har leiekontrakt for leie av garasjeplass med Sameiet Adolph Bergsvei 53. Det er pr. 12.02.2023 to stk ledige garasjeplasser til leie i garasjen.

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré (3,4 m²), Soverom (7,1 m²), Gang (6,3 m²), Kjøkken (4,7 m²), Bad (5,5 m²), Stue (20,1 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming
El. varmekabler på bad

Energimerking

Energikarakter D og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 07.03.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

29-03-2024

Meny