Markeveien 4A, 5012 BERGEN

Moderne og tilbaketrukket leilighet i Bergen sentrum! Fantastisk balkong på 8,5 kvm og praktisk planløsning. IN-ordning!

Markeveien 4A
5012 BERGEN

Borettslaget Markeveien 4 A (5012 BERGEN)

Andelsbrevnummer

12

Leiligheten går over ett plan og inneholder: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Standard

Velkommen til Markeveien 4A! Denne nydelige leiligheten har en svært sentral beliggenhet i Bergen sentrum, kun få minutters gange fra Torgallmenningen. Her kan du leve et urbant liv, men trekke deg tilbake i egen leilighet. Leilighetens beliggenhet i bygget er mot bakgården og er derfor skjermet mot det yrende bylivet rett utenfor ytterdøren.

Velkommen inn i en romslig entré på 2,4 kvm. Her er det en nydelig tre-stavs parkett på gulv, som også er gjennomgående for hele leiligheten utenom badet. Veggene i leiligheten er slette og malt i tidsriktige og behagelige toner. I entréen er det også et romslig garderobeskap som gir godt med oppbevaring og hvor du kan henge fra deg det du måtte ønske av yttertøy. I entréen er det porttelefon med monitor som gjør det enkelt å slippe inn besøkende.

Beveger vi oss videre i leiligheten åpner det seg opp til en hyggelig åpen stue og kjøkken løsning som er på ca. 22 kvm. Rommet har en praktisk utforming som gjør det enkelt å møblere med en hyggelig spiseplass, samt en koselig sofakrok. I stuen er det stor vindusflater som gir godt med naturlig lys inn i leiligheten. Fra stuen har du utgang til en fantastisk balkong som er på hele 8,5 kvm hvor du kan nyte flotte solforhold.

Kjøkkenets utforming gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er levert av Invita og har moderne fronter, belysning under overskap og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Her er hvitevarene integrert i kjøkkenet som gir et godt helhetsinntrykk og inneholder: Keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap levert av Siemens, komfyr levert av Bosch, samt ventilator levert av Villavent.

Leilighetens sovealkove har tilkomst både fra entréen og stuen og er på ca. 9 kvm. Her er det god plass til å innredet med seng samt ønskelig garderobeløsning. Fra sovealkoven har du utgang til balkongen og tilkomst til badet.

Badet er på ca. 5 kvm og er helfliset med varmekabler i gulv, spotter i tak og avtrekksventil i taket. Badet er innredet med servant med oppbevaring, dusjkabinett, vegghengt toalett, samt opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har en svært praktisk planløsning som gir naturlige soner og flyt i leiligheten. De flotte balkongdørene gir også godt med lys inn i leiligheten og gir en romslig og luftig følelse.
Velkommen på visning!

Byggeår

1936

Tomteareal

410m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser og flere parkeringshus i nærheten.

Beskaffenhet

Felles tomt for borettslaget som er opparbeidet med grus, diverse beplantninger, plenarealer, platting på terreng, støpte veier og trapper, sittegrupper og biloppstillingsplasser. Felles trappeoppgang.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, 26.02.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-04-2024

Meny