Slettevegen 7, 5360 KOLLTVEIT

Arkitekttegnet enebolig i mur m/ nydelig sjøutsikt, tre stuer, to bad og garasje! Mulighet for etablering av leilighet.

Slettevegen 7
5360 KOLLTVEIT

Slettevegen sameie

Boligen går over to plan og inneholder: Hovedetasje: Entré, hall, kjøkken, stue, TV-stue m/ trapp, soverom og bad. Underetasje: To ganger, gang m/ trapp, stue, tre soverom, bad og bod.

Standard

Velkommen til Slettevegen 7! Denne nydelige eneboligen strekker seg over to etasjer og gir god plass til hele familien å vokse. Fra boligen har du en fantastisk sjøutsikt samt flotte og solrike uteområder som strekker seg rundt hele eiendommen. Boligen holder en god standard og fremstår svært moderne med flotte materialvalg og et stilsikkert design.

I boligens underetasje er det også lagt opp for etablering av leilighet. Selger opplyser at det tidligere har vært en leilighet på 96 kvm. Ved ønske om etablering av leilighet er det røropplegg til kjøkken på soverommet (12 kvm) og det er egen stømmåler til første etasjen.

Velkommen inn i en romslig entré på 3,3 kvm. Fra entréen beveger vi oss videre til hallen som er på hele 15 kvm. Her er det nydelig parkett på gulv som ble lagt i 2022, foruten soverom, som er gjennomgående for hele etasjen utenom badet. Det er en glassvegg montert i 2022 mot suten - én av flere lekre detaljer boligen har å by på! Hallen har tilkomst til boligens stue, TV-stue og bad.

Beveger vi oss inn i boligen blir vi møtt av en lys og luftig stue med store vindusflater og en fantastisk sjøutsikt. Her kan du sitte i flere timer å bare nyte den fabelaktige utsikten. Stuen har en naturlig utforming som gir naturlige soner, og fra stuen blir man naturlig tatt videre til boligens spisestue. Spisestuen har den samme fantastiske utsikten og lysinnslippet som i stuen. Spisestuen er romslig og gir god plass til å møblere med en spisestue hvor man kan invitere både venner og familie. Fra spisestuen er det utgang til boligens altan på 18 kvm. Her kan du nyte solen med en praktfull utsikt.

Videre fra spisestuen kommer vi til kjøkkenet. Kjøkkenet er 24 kvm og har en utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Her kan det tilberede både store og små måltider - å lage mat her blir en lek! Kjøkkeninnredningen er levert av kvalitetsleverandøren Aubo og er fra 2022. Kjøkkenet har et stilsikkert og moderne design og er innredet med slette fronter og benkeplate i høtrykkslaminat. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av komfyr og induksjonstopp levert av Siemens, samt oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel levert av AEG.

Boligens hovedbad er i hovedetasjen og måler hele 10,5 kvm. Hoveddelen av badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og avtrekksventil i taket. Badet fremstår moderne og er innredet med servant med oppbevaring, innebygget veggskap, toalett, dusj og har opplegg for vaskemaskin. Badet har også en teknisk del som er avskillet med en glassvegg. Den tekniske delen har flotte spiler på veggene og inneholder: Varmtvannsbereder, sikringsskap og fordelerskap for rør-i-rør.

Dersom man ønsker å trekke seg tilbake, er TV-stuen på ca. 22 kvm det perfekte rommet. Her er det god plass til å innrede med en hyggelig sofakrok, og annet ønskelig møblement. Rommet er dekorert med en moderne spilevegg med plassbygde hyller som skaper en god atmosfære. Fra TV-stuen er det tilkomst til boligens underetasje via ny trapp fra 2022.

Beveger vi oss ned i underetasjen kommer vi til en romslig gang som fører oss videre til boligens tredje stue. Stuen måler hele 35,5 kvm og har en flott utforming som gjør den enkel å møblere etter eget ønske. Her er det installert en nydelig rentbrennende peis som varmer godt på kalde vintere og gir en god atmosfære i rommet.

Boligen har totalt tre soverom, samt et soverom/garderobe. Hovedsoverommet har tilkomst fra hallen i hovedetasjen og måler ca. 12 kvm. Her er det god plass til å innrede med dobbeltseng, samt annet ønskelig møblement og har en romslig garderobe som gir godt med oppbevaring. Resterende soverom er i boligens underetasje og måler ca. 12 kvm og 10 kvm. Rommet som i dag blir brukt som boligens fjerde soverom måler ca. 7 kvm. Alle soverommene har godt med plass til å innrede med seng og annet ønskelig møblement.

Boligens andre bad er i underetasjen og er oppgradert i 2020 med flis på flis. Badet måler ca. 7 kvm og er helfliset med varmekabler i gulv og avtrekksventil på veggen. Her er det innredet med dobbelt servant med oppbevaring, toalett, dusj med foldedører, samt opplegg for vaskemaskin.

I underetasjen er det også godt med oppbevaringsmuligheter i de totalt tre bodene som til sammen utgjør ca. 11 kvm.

Velkommen på visning!

Byggeår

2003

Tomteareal

719m2

Parkering

Parkering i egen garasje og biloppstillingsplasser på eiendommen.

Beskaffenhet

Boligen har normal standard i forhold til alder og tidspunkt for moderniseringer. Tomten er pent opparbeidet med forstøtningsmurer i betong/naturstein, prydbusker, bed, plen, beplantning m.m. Treplatting på ca. 30 kvm og hellelagt område på ca. 80 kvm ved inngangsparti.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler i alle rom i underetasjen (foruten bodrom).
- Elektriske varmekabler på begge bad.
- Luft-til-luft varmepumpe i stue i 1. etasje.
- Rentbrennende ildsted med glassfront i stue i underetasjen.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket . Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 17.03.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny