Skiftesvikvegen 19G, 5303 FOLLESE

Moderne hjørneleilighet med solrik balkong på 14,5 kvm og nydelig utsikt! Parkeringsplass m/ el-lader og heisadkomst!

Skiftesvikvegen 19G
5303 FOLLESE

Sameie Nedre Lindhaugen

Lys og moderne 4-roms toppleilighet med sentral og attraktiv beliggenhet på Askøy. Leiligheten har følgende romfordeling: 3. etasje: Entre, gang, tre soverom, bad, stue, kjøkken og bod. Tilhørende bod i kjelleren, samt fast garasjeplass.

Standard

Velkommen til Skiftesvikvegen 19G! Denne mordene leiligheten ligger i byggets tredje etasje og har heisadkomst.

Du ønskes velkommen inn i en lys og romslig entré på hele 11,3 kvm. Her er det en moderne og slitesterk en-stavs laminat på gulv som er gjennomgående for leiligheten, med unntak av baderommet. Entréens størrelse gir godt med plass til å henge fra seg det man skulle ønske av yttertøy og sko. Fra entréen har du tilkomst til samtlige rom i boligen og trekkes naturlig mot stuen.

Stue og kjøkken har en praktisk åpen løsning med en fin utforming som gjør rommet enkelt å møblere. Stuen har store vindusflater som gjør rommet lyst og luftig. I stuen er det installert en varmepumpe som bidrar til et godt inneklima og en behagelig temperatur. Fra stuen beveger vi oss videre ut på en stor og solrik balkong på ca. 15 kvm. Har kan du møblere med en hyggelig sofagruppe og nyte de gode solforholdene samt en nydelig utsikt.
Kjøkkenet har en fin utforming som gir godt med skap- og benkeplass med et nydelig helhetlig utrykk. Kjøkkenet har slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stålvask. Her er alle hvitevarer integrert og består av  induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Alle hvitevarene er levert av Siemens.

Leiligheten har totalt tre soverom som er på henholdsvis ca. 10 kvm, ca. 8 kvm og ca. 7 kvm. To av boligens soverom kan enkelt innredes med seng og ønsket møblement. Hovedsoverommet har et nydelig walk-in som gir godt med oppbevaring. Boligens tredje soverom er på ca. 7 kvm og er innredet med romslig garderobe.

Badet er helfliset med baderomsplater i dusjsonen. Det er varmekabler i gulv og avtrekksventil i taket. Badet er innredet med servant med oppbevaring, vegghengt toalett, dusj med foldedører samt opplegg for vaskemaskin.

Velkommen på visning!

Byggeår

2017

Tomteareal

2453m2

Parkering

Med leiligheten følger fast garasjeplass i felles garasjeanlegg med elbillader. Plassen er merket med nr. B302. Felles gjesteparkering.
Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Tomten er felles eiet av sameiet. Opparbeidet med natursteinsmurer, avsatser og grøntområder. Hele området er tilrettelagt trappefritt. Stor
fellesgarasje for seksjonseierne under bebyggelsen.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet:
- Elektriske varmekabler på bad.
- Luft-til-luft varmepumpe i stue.
- Varmegjenvinning fra ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, 29.02.2024

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

02-05-2024

Meny