Vilhelm Bjerknes' vei 14B, 5081 BERGEN

Lys 3-roms pusset opp i 2017. Vestvendt balkong med gode sol- og utsiktsforhold! Tett på bybanen og Sletten senter.

Vilhelm Bjerknes' vei 14B
5081 BERGEN

Vilhelm Berknesvei nr 14 BRL

Andelsbrevnummer

15

Gang, bad, kjøkken, vaskerom. stue og to soverom.

Standard

Velkommen til Vilhelm Bjerknes vei 14B!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, god takhøyde, smarte løsninger og gjennomgående høy standard på overflater og utstyr. Leiligheten ble renovert i 2017 med blant annet nye overflater, nytt kjøkken og bad. I gangen er det en praktsik skyvedørsgarderobe med plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. I gangen er det "dim to warm"-spotter

Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: bad, kjøkken, vaskerom, stue og to soverom.

Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 23 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |

Kjøkkenet (2017) måler 12,5 kvadratmeter og har kjøkkeninnredning fra IKEA med glatte fronter/vitrineskap, benkeplate i laminat og nedfelt vask med ett-greps blandebatteri. Det er belysning under overskap og kitchenboards over benkeplate. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: stekeovn, mikrofølgeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, ventilator og kjøleskap med frysedel. Det er montert komfyrvakt og lekkasjestopper (Aquastop). Det er godt med skap- og benkeplass og plass til sittegruppe på kjøkkenet.

Bad |

Badet (2017) har keramiske fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling med innfelte spotter. Badet er innredet med baderomsmøbel med heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, vegghengt toalett og dusj med innfellbar glassdør i herdet glass og dusjgarnityr med hånddusj. Det er elektriske varmekabler i gulvet, plastsluk og elektrisk vifte på vegg. Badet ble pusset opp i 2017 av Gården Rørleggerservice AS. På badet er det også "dim to warm"-spotter

Soverom |

Leiligheten har to romslige soverom. Disse måler henholdvis 16,1 og 9,1 kvadratmeter. Rommene er malt i behagelige farger og det er godt med garderobeplass. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Vaskerom |

Fra kjøkkenet er det tilkomst til praktisk vaskerom som kommer godt med i hverdagen. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er også elektriske varmekabler i gulvet.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til en herlig overbygget balkong på 10 kvadratmeter. Balkongen er vestvendt og har gode sol- og utsiktsforhold. Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med.

Bod |

Leiligheten disponerer en ekstern bod i kjeller på 1,5 m². Bod er merket med "15".

Generelt |

Det er montert alarmanlegg i bygget og i hver leilighet (brannvarsling), som er driftet av Sfty. Se mer info på www.sfty.no.

Byggeår

1964

Tomteareal

1722m2

Parkering

Borettslaget disponerer tre parkeringsplasser. Disse fordeles etter venteliste.

Arealbeskrivelse

Entré / gang (5,4 m²), Bad (4,2 m²), Kjøkken (12,5 m²), Soverom 1 (9,1 m²), Soverom 2 (16,1 m²), Innvendig bod «vaskerom» (2,5 m²), Stue (23,0 m²)

Oppvarming

Elektrisk oppvarming
El. varmekabler på bad og vaskerom.
Radiatorer i stue.

Energimerking

Energikarakter F og oppvarmingskarakter GRØNN.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 08.02.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang.

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-03-2024

Meny