Våkleivbrotet 81B
5155 BØNES

Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert: - Entré, stue/kjøkken, soverom, TV-stue/kontor, bad og bod

Standard

Velkommen til Våkleivbrotet 81B! Ved inngangspartiet til leiligheten er det en nydelig terrasse på hele 32 kvm. Her kan du møblere etter eget ønske og nyte flotte soldager!

Når du kommer inn inngangsdøren blir du møtt av entréen som er på ca. 2 kvm. Her er det praktiske fliser på gulv og mulighet til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy.

Fra entréen blir du ført videre inn i leilighetens stue og kjøkken som har en åpenløsning. Stuen er lys og åpen og måler ca. 49 kvm med store vindusflater som god med naturlig lys. I stuen er det god plass til å møblere med en hyggelig sofakrok og spisestue. På kalde vinterdager varmer vedovnen fra Jøtul godt.

Kjøkkenets utforming lager et naturlig skille mellom stue og kjøkken, men holder rommet åpent og sosialt. Kjøkkeninnredningen har profilerte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Av hvitevarer består kjøkkenet av vegghengt ventilator, komfyr med keramisk platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Kjøkkenet har også en praktisk matbod som måler 3,4 kvm.

Leilighetens soverom er på ca. 14 kvm og gir god plass til dobbeltseng og annet ønskelig møblement. På soverommet ble det i 2018 montert en romslig skyvedørsgarderobe som gir godt med oppbevaring. Leiligheten har også et rom som kan innredes etter eget ønske og måler ca. 13 kvm. Rommet har skyvedørsgarderobe og gir godt med oppbevaring.

Med tilkomst fra leilighetens soverom eller rommet som er innredet med seng kommer du til badet. Badet er helfliset med elektriske varmekabler i gulv og avtrekksventil i taket. Badet er innredet med heldekkende servant med oppbevaring, speilskap med integrert belysning, vegghengt toalett og dusj med foldedører. På badet er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Velkommen på visning!

Byggeår

1984

Tomteareal

1913m2

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Beskaffenhet

Tomteområdet er felles for sameiet. Opparbeidet med gjesteparkering i enden av kommunal vei, murer, bed og grøntareal.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler på bad og i entré.
- Vedovn fra Jøtul. (Ikke rentbrennende)

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 30.04.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

21-07-2024

Kart
Våkleivbrotet 81B, 5155 BØNES

Se flere boliger i området

Meny