Vognstølbakken 26A, 5096 BERGEN

Flott 3-roms m/ peis, gode utsikt- og solforhold. Sørvestvendt balkong, attraktiv beliggenhet og kort vei til Haukeland!

Vognstølbakken 26A
5096 BERGEN

Vognstølbakken Borettslag

Andelsbrevnummer

32

Leiligheten går over et plan og inneholder: - Entré (7,0 m²) - Bad (3,6 m²) - Kjøkken (7,1 m²) - Stue (24,8 m²) - Soverom (11,0 m²) - Soverom 2 (9,1 m²)

Standard

Velkommen til Vognstølbakken 26A!

Et pent inngangsparti ønsker deg velkommen inn i en koselig 3-roms leilighet.  Leilighetens entré tilbyr godt med lagringsplass og god plass til å sette fra seg sko og henge opp yttertøy. Du ledes naturligvis videre til de øvrige rommene: stue, kjøkken, bad og to soverom.

Stue |
Du blir tatt imot av en lys og luftig stue på 24,8 m², med store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lys. Stuen byr på plass til både spise- og sofagruppe - et fantastisk sosial preg! Det er peisovn i stuen som varmer godt på de kaldeste vinterdagene. Fra stuen er det adkomst til leilighetens flotte balkong på 7 m².

Kjøkken |
Kjøkkenet måler 7,1 m². Det er parkett på gulv, malte plater på vegger og takplater i himling.. Kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med skyllekum og ett-greps blandebatteri. Fliser over benkeplate og belysning
under overskap. Integrert ventilator fra Bosch.

Soverom |
Leiligheten har to soverom. Disse måler henholdsvis 11 m² og 9,1  m². Hovedsoverommet har plassbygd garderobeskap med plass til oppbevaring av det man måtte ønske. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |
Badet måler 3,6  m² og er innredet med toalett, dusj og baderomsinnredning. Det er keramiske fliser på gulv og vegger, takplater i himling og innfelte spotter.

To tilhørende boder i kjeller.

Byggeår

1955

Tomteareal

6780m2

Parkering

Parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Peis/ildsted

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 03.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-04-2024

Meny