Fløsteinen 3, 5177 BJØRØYHAMN

Ønsk sommeren velkommen i nydelig fritidsbolig med eget naust og privat brygge!

Fløsteinen 3
5177 BJØRØYHAMN

Fritidseiendommen går over tre plan og inneholder: Krypkjeller: Krypkjeller. Hovedetasje: Entré, kjøkken, matbod, spisestue, stue, gang, gang m/ trapp og bad. Loft: Gang/ trapperom og fire soverom.

Standard

Velkommen til solfylte og sjarmerende Fløsteinen 3! Denne nydelige fritidseiendommen ligger få skritt fra sjøen og har tilhørende naust med privat brygge som blir flittig brukt sommerstid.

Velkommen inn i en praktisk entré på ca. 2 kvm. Her er det fliser på gulv og malt panel på veggene.
Videre blir du fraktet inn i hyttens kjøkken via en gang på 3 kvm. Kjøkkenet har en god utforming som gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er på 6 kvm og har profilerte fronter med benkeplate i laminat og nedfelt stålvask. Av integrerte hvitevarer består kjøkkenet av stekeovn, induksjonstopp, vegghengt ventilator, oppvaskmaskin, samt kjøleskap med frysedel som er plassert i gangen. Fra gangen er det i dag en bod som blir benyttet som matbod for ekstra oppbevaring.

Via kjøkkenet kommer du til en nydelig spisestue som er på ca. 7 kvm. Her er det god plass til å innrede med et spisebord som rommer hele familien. Fra spisestuen blir du ført naturlig inn i hyttens stue. Stuen er på 21 kvm og har store vindusflater som gir deg et fantastisk lysinnslipp, samt en nydelig utsikt. Gjennomgående for kjøkken, spisestue og stue er ett nydelig heltre gulv. Det er installert en rentbrennende peis i stuen som varmer godt og gir en god atmosfære i rommet.

Fra stuen er det utgang til terrassen som strekker seg rundt hytten og er på ca. 75 kvm. Her er det bygget en nydelig utepeis som man kan samles rundt på kveldene og nyte den stille tilværelsen. Ellers er tomten flott opparbeidet med hage og nydelige blomster i flotte farger.

Badet ligger i hyttens første etasje og er på ca. 4 kvm. Her er det fliser på gulv og våtromsplater på vegger med varmekabler i gulv og elektrisk vifte på veggen. Badet er innredet med skap med oppbevaring, servant, toalett, dusj og vaskemaskin.

Beveger vi oss opp trappen kommer vi til hyttens loft. Her er det totalt fire soverom som er innredet med senger og kommodeløsninger.

Velkommen på visning!

Byggeår

1943

Parkering

Seler opplyser at er mulighet for leie av parkeringsplass i nærheten av hytten. Den årlige leien på plassen er per tid kr 4 500,-.

Oppvarming

Fritidseiendommen har oppvarming via elektrisitet og brensel:
- Elektriske varmekabler i entré og på bad.
- Rentbrennende ildsted med glassfront i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert 17.01.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

19-04-2024

Meny