Radøyvegen 2523, 5937 BØVÅGEN

Sjarmerende hytte med flott utsikt og pent opparbeidet tomt ved Kvalheimsvatnet. Parkering på egen tomt.

Radøyvegen 2523
5937 BØVÅGEN

Hytten går over ett plan og inneholder: - Gang (5,9 m²) - Soverom 1 (8,3 m²), - Soverom 2 (6,5 m²) - Bad (3,0 m²), - Kontor (3,4 m²) - Soverom 4 (7,9 m²) - Kjøkken (8,4 m²) - Stue (17,7 m²)

Standard

Velkommen til naturskjønne Radøyvegen 2523!

Beveger vi oss inn i hytten kommer vi til en praktisk gang på ca. 6 kvm. Her er det mulighet til å henge fra seg det man måtte ønske av yttertøy og sko.

Fra gangen beveger vi oss videre inn i en lys og romslig stue på ca. 18 kvm. Stue og kjøkken har en åpen løsning som optimaliserer plassen i rommet og gir god plass til en hyggelig sofakrok og spisestue. I stuen er det installert peis som varmer godt vinterstid og gir en god atmosfære i rommet. Fra stuen har du utgang til en terrasse på ca. 31 kvm. Fra terrassen har du en nydelig utsikt over Kvalheimsvatnet.

Kjøkkenet er i forbindelse med spisestuen og kjøkkeninnredning er fra IKEA med slette fronter, benkeplate i laminat og nedfelt stålvask med oppvaskkum, avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Det er belysning under overskap og vegghengt ventilator. Det er montert komfyrvakt. Integrerte hvitevarer er komfyr, induksjonstopp og kjøleskap.

Hytten har tre soverom og et kontor. Soverommene måler henholdsvis 8,3 kvm, 6,5 kvm og 7,9 kvm. Her er det innredet med senger og enkel oppbevaringsløsninger.

Velkommen på visning!

Byggeår

1963

Tomteareal

876m2

Parkering

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

- Elektrisk
- Peis/ildsted

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 01.04.2024

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

25-04-2024

Meny