Nystuveien 10, 5019 BERGEN

Toppleilighet over to plan med spektakulær utsikt! Solrik balkong, attraktiv beliggenhet, garasje og flere turmuligheter

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Lars Thorsnes Lefdal

Eiendomsmeglerfullmektig

94 03 99 54 / ltl@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Nystuveien 10
5019 BERGEN

Sameie Nystueveien 10

Hovedetasje: Entré, gang, stue, kjøkken, bad, soverom, bibliotek og innvendig bod. Loftsetasje: Kontor og soverom.

Standard

Velkommen til Nystuveien 10! En flott toppleilighet over to etasjer med spektakulær utsikt.

Romslig og innbydende entre med stor skyvedørsgarderobe med lagringsplass for yttertøy og sko. Entreen har et areal på 11 kvm med god plass til ønsket møblement.

Fra entreen ledes du naturlig inn i leilighetens stue. Fargevalgene er delikate, og de gode vindusflatene sikrer rommet et naturlig lysinslipp. Planløsningen gjør det enkelt å innrede med spisegruppe, sofa og annet passende møblement.

Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Innredningen har slette fronter og benkeplate i stein. Det er integrert stekeovn, platetopp, kjøl/frys, ventilator og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenøy som gjør at du har rikelig med skap- og benkeplass. Alt du trenger for små og store kokkekunster. Tapeten på kjøkkenet er nylig malt mørkegrå.

Videre finner vi leilighetens hovedsoverom. Soverommet måler 12 m² som gir god plass å innrede med seng, nattbord og annet passende møblement. Det er skyvedørsgarderobe med god plass til oppbevaring av klær.

Badet er romslig, helfliset og har varmekabler i gulv. Rommet er innredet med servant med innredning, speil, belysning, toalett og dusjhjørne med glassdør.

Før vi beveger oss opp til loftsetasjen finner vi det som idag blir brukt som bibliotek. Her er to opprinnelige soverom omgjort til bibliotek/tv-stue, og trappegang opp til loftet. Rommet er romslig med plass til hyller, sofa og annet møblement etter eget ønske.

Loftetasjen måler 17,8 m² og er idag innredet som gjesterom og kontor. Første som møter oss er det som har blitt brukt som ett kontor. Dette rommet kan man enkelt bruke som det man måtte ønske eller behøve. Videre finner vi gjesterommet. Det er romslig med god plass til seng, nattbord og annet passende møblement. Det er skyvedører med romslig oppbevaring. Skyvedørene på loftet er nylig malt hvite.

Byggeår

1948

Bruksareal per etasje

Bruksareal
Hovedetasje: 80 m²
Loftsetasje: 18 m²

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

1789m2

Parkering

Parkering for en bil i garasje.

Det fremkommer av sameieravtale bestemmelse om garasje. "De på eiendommen oppførte garasje inngår ikke i fellesskapet. Disse tilhører de av sameiere som har bekostet garasjene. Sameierne er forpliktet til å sørge for forsvarlig vedlikehold til de garasjer, lagerom og boder som den enkelte disponerer". Alle eierne av denne leiligheten har disponert garasjeplassen nærmest trappen opp til huset. Styreleder bekrefter på telefon at denne garasjeplassen tilhører leiligheten. Det finnes ikke annen dokumentasjon på hvilke garasje som følger hvilke leilighet. Styreleder opplyser også om at garasjen kan selges internt i sameiet, men ikke til utenforstående. Sameieavtale ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering ellers langs offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré, stue, kjøkken, bad, soverom, tv-stue og innredet loftsrom.

Oppvarming

- Elektrisk oppvarming
- Klebersteinsovn
- Varmekabler på bad og i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert 03.11.2023

Tilstandsrapport utført av

Daniel Henne

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

14-02-2024

Meny