Hesjaholtveien 40
5142 FYLLINGSDALEN

Hesjaholten Borettslag

Andelsbrevnummer

179

Leiligheten går over ett plan og inneholder entré/gang, stue, kjøkken, soverom, bad og innglasset balkong.

Standard

Velkommen til Hesjaholtveien 40!

En flott entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Førsteinntrykket er solid - det er fine kvaliteter, smarte løsninger og gjennomgående god standard på overflater og utstyr. Kjøkkenet ble pusset opp 2014 og det ble lagt varme i gulvet i gang og kjøkken i 2023.

Fra leilighetens entré er det videre tilkomst til de øvrige rommene i leiligheten: stue, kjøkken, soverom og bad. Fra stuen er det utgang til herlig innglasset balkong på 22,3 kvadratmeter.

Stue |

Stuen er lys, luftig og romslig. Rommet måler 20 kvadratmeter og rommets utforming gir god plass til å innrede de ulike sonene akkurat slik man selv måtte ønske. Store vindusflater sikrer godt med naturlig lys som skaper god atmosfære i rommet.

Kjøkken |

Kjøkkenet (2014) er hvitt og tidløst med kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og nedfelt komposittvask med avrenningsbrett og ett-greps blandebatteri. Følgende hvitevarer er integrert og medfølger handelen: komfyr, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel. Hvitevarer fra Electrolux.

Soverom |

Leilighetens soverom er av god størrelse og måler henholdsvis 12,4 kvadratmeter. Rommet er malt i en behagelig farge og det er godt med garderobeplass. Innred med seng, nattbord, og annet passende møblement.

Bad |

Badet har keramiske fliser på gulv og vegger, takplater i himling med innfelte spotter. Badet er innredet med baderomsmøbel med profilerte fronter, heldekkende servant og ett-greps blandebatteri, speilskap med belysning, gulvstående toalett og dusjkabinett. Det er elektriske varmekabler i gulvet, opplegg for vaskemaskin (smal modell) og elektrisk vifte i himling. Vaskemaskin på badet medfølger handelen.

Uteplass |

Fra stuen er det utgang til innglasset balkong på 22,3 kvadratmeter med gode solforhold. Det er god plass til utemøbler man måtte ønske å innrede med.

Bod |

Leiligheten har tre medfølgende eksterne boder hvorav to er i samme etasje som leiligheten, disse måler 1,8 og 1,7 kvadratmeter. Tredje bod er i underetasje og måler 1,5 kvadratmeter.

Byggeår

1966

Tomteareal

48008m2

Parkering

Borettslaget disponerer felles utvendig parkeringsplass, samt eget garasjelag med venteliste for tildeling av garasje.
Det er mulig å etablere lader for el-bil på noen av de utvendige plassene.
Om man blir tildelt parkeringsplass ute påfaller en kostnad på kl. 100 per mnd (allerede påregned i oppgitte fellesutgifter på kr 5 777,-).

Egen parkeringsplass for gjester.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
El. varmekabler på bad.
El. varmefolie i gang og kjøkken.

Energimerking

Energikarakter E og oppvarmingskarakter RØD.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport

Datert, 02.05.2024.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Amalie Bakken
Eiendomsmegler
amb@kapa.no
98 21 17 27

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-06-2024

Kart
Hesjaholtveien 40, 5142 FYLLINGSDALEN

Se flere boliger i området

Meny