Kringsjåveien 77, 5163 LAKSEVÅG

Sentral og flott 3-roms i populært område. Balkong med nydelig sjøutsikt og mulighet for parkering!

Kringsjåveien 77
5163 LAKSEVÅG

Borettslaget Kringsjåveien 77-79-81

Andelsbrevnummer

6

Areal og fordeling pr etasje 2.etg: 66 kvm BRA / 66 kvm P-rom Boligen går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 2.etg: Entré, stue, kjøkken, to soverom og bad. Leiligheten disponerer to boder i kjeller på ca. 5,7 kvm og 2,6 kvm samt en loftsbod på 4,3 kvm.

Standard

Velkommen til Kringsjåveien 77! Denne flotte leiligheten ligger i et populært område med gode kollektivmuligheter og det man trenger i hverdagen kun få minutter fra utgangsdøren.

Entré |
Velkommen inn i en romslig entré på ca. 9 kvm. Her er det praktiske fliser på gulv som er enkle rengjøre og gir lite slitasje. I taket er det installert spotter som lyser godt. Rommet er av god størrelse som gir gode muligheter til å innrede med ønsket møblement, samt et innebygd skap som har godt med oppbevaringsplass.

Stue |
Fra entréen kommer man til en lys og romslig stue som er på ca. 19 kvm. Rommet har en fin utforming som gjør det enkelt å møblere med sofa og annet møblement. Her er det et praktisk og moderne laminat på gulv, samt store vindusflater som gir godt med lysinnslipp.

Kjøkken |
Fra entréen har man også tilkomst til leilighetens kjøkken som er på 8 kvm og har fliser på gulv. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA og har glatte fronter med benkeplate i laminat. Her er det fliser mellom benkeplate og overskap, samt nedfelt vask av stål. Alle kjøkkenets hvitevarer er integrert og bestå av: komfyr, mikrobølgeovn, keramisk platetopp, ventilator, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap m/friseddel. På er det også opplegg for vaskemaskin, samt benkebereder i hjørneskap.

Soverom |
Leilighetens har to soverom som er på henholdsvis ca. 12 kvm og ca. 13 kvm. Her er det samme laminat på gulv som i stue og gir et godt helhetsinntrykk av boligen. På leilighetens hovedsoverom er det i dag en praktisk garderobeløsning som medfølger salget.

Bad |
Leilighetens bad har tilkomst fra entréen og er helfliset med varmekabler i gulv. Badet er på ca. 3 kvm og inneholder: Servant med oppbevaring, toalett og dusj.

Alt i alt er dette en flott leilighet med enn gjennomgående stil i boligen.
Velkommen på visning!

Byggeår

1952

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

238m2

Parkering

Borettslaget har egen parkeringsplass hvor man blir tildelt plass etter venteliste. Ellers, gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Inneholder: Entré, stue, kjøkken, to soverom og bad.

Beskaffenhet

Leiligheten har normal standard i forhold til alder og tidspunkt for moderniseringer. Hele leiligheten ble modernisert i 2009. Tomten er i hovedsak opparbeidet av bebyggelse og parkeringsplasser.

Oppvarming

Leiligheten har oppvarming via elektrisitet.
- Varmekabler i gulv i entré / gang, kjøkken og på bad.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

24-11-2023

Meny