Krohnegården 10, 5146 FYLLINGSDALEN

Nydelig enebolig med solrike uteområder og carport med el-lader i barnevennlig område! Mulighet for ekstra soverom.

Krohnegården 10
5146 FYLLINGSDALEN

Boligen går over tre plan og inneholder: Underetasje: Vindfang, gang m/ trapp, to soverom, bad, vaskerom og to boder. Første etasje: Gang m/ trapp, stue, kjøkken og toalettrom. Lofts etasje: Trapperom, gang og to soverom.

Standard

Velkommen til nydelige Krohnegården 10! Denne nydelige eneboligen ligger svært sentralt med korte avstander til barnehage, skole, butikker og et bredt utvalg av fritidstilbud. Boligen går over tre plan og har en praktisk planløsning som gir god plass til hele familien. Tomten og hagen til boligen er svært velholdt og godt opparbeidet med flere uteområder, flotte blomster og en nydelig hage.

Inngangspartiet er lyst og luftig med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Inngangspartiet tar deg videre inn til boligens første etasje. Her finner du to store soverom som måler henholdsvis 12,2 og 8,8 kvadratmeter, et bad, vaskerom med god arbeidsflate og to boder. Badet er klassisk, romslig og med de fleste fasiliteter. Badet er delvis fliset og har varmekabler i gulvet. Det er lagt varmekabler i gangen. Fra gangen tar du trappen opp i andre etasje.

I det du går opp trappen ledes du naturlig inn i stuen. Stuen måler 29,8 kvadratmeter og har parkett på gulvet. Vedovnen sørger for en lun atmosfære på de kaldeste dagene. Fra stuen er det også utgang til boligens veranda og uteplass. En flott forlengelse av rommet på de fineste dagene!  Uteplassen er solrik, men likevel tilbaketrukken.

Kjøkkenet er pent og åpent med god skap- og benkeplass. Frontene er hvite og det er rikelig med benkeplass. Rommet måler 23 kvadratmeter. Et kjøkken hvor det å lage god mat blir en lek! I forbindelse med kjøkkenet er det også egen spisestue. Fra kjøkkenet er det utgang til uteplassen.

Det er også gjestetoalett i etasjen.

Tar du trappen videre opp kommer du til boligens øverste etasje. Her finner du to store soverom som måler henholdsvis 9,6 og 10,1 målbare kvadratmeter. Fra ett av soverommene er det også utgang til en overbygd balkong.

Boligens carport er også generøs i sin størrelse. Den måler 32 kvadratmeter med gulvflate og rommer det fleste typer personbiler samt det er mulighet for oppbevaringsplass. Det er installert elbillader i carporten.

Byggeår

1999

Tomteareal

634m2

Parkering

Boligen har carport med elbillader og biloppstillingsplass på tomten. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Beskaffenhet

Boligen har normal standard i forhold til alder og tidspunkt for moderniseringer. Eiendommen er opparbeidet med gruset innkjørsel, hellelagte plattinger/trapper, natursteinsmurer, bed, prydbusker, beplantning m.m.

Oppvarming

Eneboligen har oppvarming via elektrisitet og brensel.
- Elektriske varmekabler på bad og i gang m/trapp.
- Rentbrennende ildsted i stue.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Patrick Bang, datert: 03.04.2024.

Ansvarlig megler

Petter Krantz
Eiendomsmegler MNEF
pk@kapa.no
45 20 04 00

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

22-04-2024

Meny