Hetlevikåsen 26, 5173 LODDEFJORD

Romslig 3-roms oppussingsobjekt | Varmtvann og varme inkl. i fellesutgifter | Stor innglasset balkong på 16 kvm

SOLGT

Hetlevikåsen 26
5173 LODDEFJORD

Hetlevikhøyden Borettslag (5173 LODDEFJORD)

Andelsbrevnummer

59

Romslig 3-roms oppussingsobjekt med følgende rominndeling: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Innglasset balkong på 18 kvm. Det er ekstern bod til leiligheten i kjeller på 3,5 kvm. merket VSD.

Standard

Velkommen til Hetlevikåsen 26, en praktisk 3-roms leilighet med sentral og attraktiv beliggenhet i Bergen Vest. Her har man muligheten til å skape sin egen drømmeleilighet da det er behov for modernisering og oppgradering av leilighetens overflater, utstyr, kjøkken og bad. Leiligheten har en fin intern beliggenhet med innglasset balkong på 16 kvm som gjør at man kan sitte ute hele året.
Kort vei til flere rekreasjonsmuligheter sommer som vinter, og nærhet til offentlig kommunikasjon ved Loddefjord Terminal og Vestkanten Storsenter med flere ulike servicetilbud, butikker og opplevelser.

Leiligheten har en fin plassering i 3.etasje med utsikt over nærområdet og er nær en av de nye flotte lekeplassene til borettslaget. Her ligger alt til rette for en enkel og behagelig hverdag med gangavstand til det meste.

Kort om leiligheten:
Gang (7,2 m²)
Romslig entrè med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy. Entrè fører videre inn i leiligheten med adkomst til bad, kjøkken, 2 soverom og stue.


Kjøkken(9,7 m²)
Romslig kjøkken med behov for oppgradering og modernisering.

Bad (3,3 m²)
Badet med behov for renovering.

Soverom 1, (6,5 m²)
Praktisk soverom med plass til seng og ønsket soveromsmøblement.

Soverom 2, (12,5 m²)
Leiligheten har et romslig hovedsoverom i tilknytning til stue med god plass til seng av ønsket størrelse og øvrige møbleringsløsninger.

Bod, (2 m²)
Bod med funksjonell løsning og god oppbevaringsplass med direkte adkomst fra hovedsoverom.

Stue (22 m²)
Stor og trivelig stue med store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp i rommet. Her har man god nok til plass til å møblere med både spisebord og sofakrok.

Innglasset balkong (16m²)
Fra stuen er det utgang til en fin innglasset balkong med utsyn.

Byggeår

1968

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

35284m2

Parkering

Borettslaget har 185 parkeringsplasser. 58 parkeringsplasser er reservert beboere med parkeringskort. Øvrige parkeringsplasser på den store parkeringsplassen er etter «første mann til møllen» prinsippet. Besøkende trekker oblat for å kunne benytte disse plassene. Mellom kl. 0000 og 0800 må det betales for besøkende for å benytte parkeringsplassen.
På årsmøte 03.05.22 ble det vedtatt å endre praksis for betaling ved parkering for beboere og gjester.

Arealbeskrivelse

Entré, gang, stue, kjøkken, bad og 2 soverom

Beskaffenhet

Fellesarealer er opparbeidet. Asfaltert innkjørsel.

Oppvarming

Radiator-ovn/sentralvarme.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

15-12-2023

Meny