Rollandslia 112, 5115 ULSET

Stor 5-roms med solrik vestvendt balkong. Fast parkering i felles lukket garasje. Oppussing og moderniseringsbehov.

SOLGT

Rollandslia 112
5115 ULSET

Rolland Borettslag

Andelsbrevnummer

33

Romslig 5-roms leilighet med fast parkering i felles lukket garasje og romslig terrasse på 18,8 kvm. Inneholder: Stue/kjøkken, bad, toalettrom, gang, 4 soverom og innvendig bod. 1 ekstern bod i kjeller på 4,4 kvm.

Standard

Stor 5-roms andelsleilighet med sentral og barnevennlig beliggenhet på Rolland i Åsane. Her har man muligheten til å skape sin egen drømmeleilighet da det er behov for modernisering og oppgradering av leilighetens overflater, utstyr, kjøkken og bad. Leiligheten har en fin vestvendt terrasse på 18,8 kvm og fast parkering i lukket garasje med mulighet for el-bil lader. Det er kort vei til flere rekreasjonsmuligheter sommer som vinter i nærområdet, nærhet til Åsane terminal og Åsane Storsenter, Horisont, IKEA, Gullgruven og Vestlandshallen med flere ulike aktivitets- og servicetilbud, butikker og opplevelser.

Kort om leiligheten:

Gang (2,9 og 5 m²)
Romslig entrè med plass til å sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy, samt skap til ytterligere oppbevaring. Gangen fører videre til separat WC, bad , 4 soverom og spisestue.

Soverom (12,+ 7,7 ,9,3 + 8,7 m²)
4 praktiske soverom av ulik størrelse med plass til seng og ønsket soveromsmøblement. Hovedsoverommet har adkomst til en praktisk innvendig bod på 3 kvm.

Bad (6,1 m²)
Badet med toalett og badekar har behov for renovering.

Toalettrom (1,4 m²)
Arealeffektivt toalettrom med behov for renovering.

Stue/spisestue (25,7 og 13,1 m²)
Romslig og trivelig stue med spisestue og store vindusflater som sikrer et godt og naturlig lysinnslipp i rommet. Her har man god nok til plass til å møblere med både spisebord og sofakrok. Det er adkomst til terrasse.

Innglasset balkong (18,8 m²)
Fra stuen er det utgang til en romslig terrasse med sol og utsikt.

Kjøkken (12,5 m²)
Delvis åpen kjøkkenløsning mot stue med eldre kjøkkeninnredning og behov for modernisering.

Byggeår

1978

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

36675m2

Parkering

Fast egen parkeringsplass i fellesgarasje. Borettslaget har gjesteparkering etter egne regler.
Alle plassene i garasjen er tilrettelagt for lading, og alle som har el-bil kan bestille eget abonnement om ønskelig. Se årsberetning for ytterliger einformasjon.

Arealbeskrivelse

Stue/kjøkken, bad, gang, 4 Soverom og toalettrom

Beskaffenhet

Pent opparbeidet tomt felles for borettslaget med beplantning, gress, lekearealer, interne veier og parkering.

Oppvarming

Elektrisk.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Takstmann Roar Kristoffersen.

Ansvarlig megler

Ole Kristvåg Pedersen
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
okp@kapa.no
48 88 84 80

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

30-11-2023

Meny