Lotheveien 3, 5057 BERGEN

Oppusset 5-roms over 2 plan med egen takterrasse og altan. Gode solforhold, flott utsikt og parkering. Sentrumsnært.

SOLGT

Tommy Kaland

Partner/Eiendomsmegler MNEF

92 80 64 87 / tk@kapa.no

Lars Thorsnes Lefdal

Eiendomsmeglerfullmektig

94 03 99 54 / ltl@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Lotheveien 3
5057 BERGEN

Borettslaget Michael Krohnsg 54

Andelsbrevnummer

51

Leiligheten går over 2 plan i byggets 4. og 5. etasje med følgende romfordeling: 4. etasje: Entré, gang/trapp, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Det er utgang til altan på 3 kvm fra stue. 5. etasje: Trapp/gang, tre soverom og bad. Det er utgang til takterrasse på 7 kvm fra gang. Arealer pr rom: 4. etasje: • Entre 4,90 m² • Gang/trapp 6,90 m² • Soverom 10,20 m² • Bad/vaskerom 5,40 m² • Stue/kjøkken 28,80 m² 5. etasje: • Trapp/gang 9,20 m² • Soverom 6,40 m² • Soverom 7,00 m² • Soverom 9,30 m² • Bad 3,40 m² Mrk: 5 etasje har en gulvflate på ca. 4 m² større enn oppgitt areal, uavhengig av måleregler. Leiligheten har tilhørende ekstern bod i 1. etasje på 2 kvm.

Standard

Velkommen til Lotheveien 3!
Sentrumsnær 5-roms leilighet over 2 plan som er betydelig oppusset de siste 5 årene. Leilighetens overflater, herunder gulv, vegger, tak og listverk, er oppgradert i 2022-2023. Det er lagt LVT-vinylstaver på gulv og badene er oppusset i 2019 og 2020. Vinduer og terrassedører ble skiftet i 2019 i regi av borettslaget. 

I det man kommer inn leiligheten blir man møtt av lys og romslig entré med plass til oppheng av yttertøy og sko.

Stuen og kjøkkenet er romslig med plass til flere sittegrupper, noe som gjør det enkelt å invitere venner og familie på besøk. Fra stue er det utgang til altan på 3 kvm med flott utsikt og deilig morgensol. Kjøkkenet har innredning med slette fronter og laminat benkeplate med nedfelt stål vaskebeslag. Integrerte hvitevarer er stekeovn, induksjon plantetopp og ventilator. Det er nettopp satt inn ny oppvaskmaskin som medfølger handelen. Den åpne løsningen øker den sosiale faktoren i boligen og gjør det enkelt å holde gjestene med selskap mens man kokkelerer på kjøkkenet. 

Leiligheten har et bad i hver etasje, hvor badet i 4. etasje ble oppusset i 2019 og badet i 5. etasje i 2020, med unntak av sluk. Badene har baderomspanel på vegger og våtromsbelegg på gulv med varmekabler. Innredet med vegghengt toalett, dusj med glass foldedører, servant med møblement, speil og belysning. På bad i 4. etasje er det opplegg for vaskemaskin.

Leiligheten har totalt fire soverom. Hovedsoverommet er plassert i leilighetens 1. etasje og er på 10,2 kvm. De resterende tre soverommene er plassert i leilighetens toppetasje og er på henholdsvis 6,4, 7 og 9,3 kvm.

Fra gang i toppetasjen er det utgang til egen takterrasse på 7 kvm med ettermiddag- og kveldssol.

Det er god lagringsplass på loft (lukeadkomst).

Diverse utstyr:
- Balansert ventilasjon
- Automatsikringer
- Rør i rør system
- Seriekoblet røykvarsler
- Brannslukkingsapparat

Velkommen til en hyggelig visning!

Byggeår

1980

Bruksareal per etasje

BRA 4. etg: 58 kvm
BRA 5. etg: 37 kvm

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Tomteareal

2249m2

Parkering

Leiligheten disponerer parkeringsplass nr. 38 i felles garasjeanlegg. Det er elbil-lader på parkeringsplassen.
Ellers parkering i offentlig vei, etter gjeldende bestemmelser.

Arealbeskrivelse

Entré, gang/trapp, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.
Leiligheten har balansert ventilasjonsanlegg.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Ansvarlig megler

Tommy Kaland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
tk@kapa.no
92 80 64 87

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

23-01-2024

Meny