Traudalsgrend 11, 5145 FYLLINGSDALEN

Oppgradert enebolig m/ uinnredet U. etg på 85 kvm | Lekker hoveddel med 4 sov, 2 bad og uteplasser | Utsiktstomt!

SOLGT

Andreas Grimstad Salbu

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

90 60 40 48 / ags@kapa.no

Anine Bertelsen Tuft

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

45 86 60 23 / abt@kapa.no

Visning

Kontakt megler for avtale om visning

Traudalsgrend 11
5145 FYLLINGSDALEN

1. etasje: Entre/hall , Stue/kjøkken (Kjøkken 13,9m²/ Stue 31,2 m²), Soverom (11,8 m²), Soverom (8,0 m²), Soverom (8,0 m²), Soverom (7,2 m²), Bad (5,8 m²), Toalettrom m/ vaskerom (3,6 m²) U. etasje: Uinnredet kjellerrom (70 m²), Bod (15m²), Krypkjeller under tilbygg

Standard

Velkommen til Traudalsgrend 11, en herlig familiebolig med litt gjenstående arbeid for den som ønsker å bo godt, sentralt og romslig.  Her får du masser av uteplass, sol og flott utsikt.

Eneboligen er ferdigstilt i 1960, oppgradert og påbygd med tilbygg og garasje ferdigstilt 1977. Huset er betydelig oppgradert og oppusset av eier de siste årene (se avsnitt om modernisering). Hovedetasjen er pent innredet med bl.a. stor stue, fire soverom, to bad og en praktisk åpen kjøkkenløsning. Her har kan familien flytte rett inn og ha det supert i uoverskuelig fremtid. Underetasjen er ribbet, og godt klargjort for innredning av ny eier. Her kan man se for seg plass til en ordentlig storfamilie, eller muligheter for utleiedel (se vedlagt arkitektforslag til plantegning).

HOVEDETASJE

Entré og gang:
Hovedinngangen er godt overbygget ligger opp en trapp fra garasje og parkeringstun. Her finner du også en støpt platting og hage med stort potensiale. Du kommer inn i en pen entré på XXm² med god plass til yttertøy og annen oppbevaring. Herfra beveger man seg videre til kjøkken og stue, eller til soveromsfløyen.

Kjøkken:
Kjøkkenet har blitt åpnet opp mot stuen og utvidet til midten av hovedetasjen slik at det i praksis fungerer som hjemmets hjerte. Her finner dere praktisk innredning fra 2018 med slette fronter og vitrineskap, benkeplate i heltre og nedfelt stålvask. Her har du gode oppbevaringmuligheter, og mye benkeplass til bakeprosjekter eller stående buffet når det holdes selskap. Av hvitevarer finner man vegghengt ventilator, platetopp, oppvaskemaskin og stekeovn i ståhøyde. Frittstående kjøleskap med vanndispenser følger også med i handelen.

Stue:
I stuen har himlingen blitt løftet og gitt en helt ny og luftlig atmosfære. Lys strømmer gjennom fra alle himmelretninger i etasjen og man kan nyte flott utsikt mot Sikthaugen og Fyllingsdalen gjennom store vindusruter i front.   i første etasje er lys og luftig med mye naturlig lysinnslipp fra mange og store vinduer. Rommet er på hele 31,2 m² , og bindes sammen med kjøkkenet (13,9 m²) med pent gjennomgående parkett. I stuen er det god plass til innredning med både langbord og salong så storfamilien kan samles. Varmepumpe og vedovn er installert, og vil sammen hjelpe på både strømregningen og kosen.
Fra salongen er det utgang til en relativt skjermet terrasse i hagen bak huset (tilgang også fra soverom) - et supert sted å ta middagen med på de fineste dagene.

Toalettrom/vaskerom:
Soveromsfløyen strekker seg fra entréen og bak mot hagen. Toalettrom/gjestetoalett ligger lett tilgjengelig for gjester i starten av gangen. Mange familier opplever det topp å ha ekstra toalett på de travle morgenene. Her er det også opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, og boligens varmtvannstank er plassert her. Ved utvidelse av boligen ned i underetasjen var selgers tanke at dette også kunne plasseres på eget vaskerom eller bad der.
Rommet er utført med fliser på gulv, baderomsplater på vegger, og slett malt himling. I himlingen er det downlights og mekanisk avtrekksvifte.

Bad:
Boligens hovedbad er på 5,8 m² og ligger slik at det betjener de to største soverommene elegant. Overflater er utført i lik stil som toalettrommet. Begge våtrommene er utstyrt med vegghengt toalett, speil og bred servant med skuffer. Badet har også deilig walk-in regndusj med svingbar skillevegg i glass.
Både bad og toalettrom ble bygget i 2023.

Soverom:
Etasjen har totalt fire soverom. Alle er av god størrelse (hhv. 11,8 m², 8,0 m², 8,0 m² 7,2 m²), har nærhet til bad og kan romme dobbeltseng om ønskelig. Dere finner også garderobeløsning på samtlige rom, som følger med i salget (se bilder). I mellomgangen ved de to innerste rommene har moderne vegg-til-veggteppe, som etter mange år kan ha blitt trend igjen.

UNDERETASJE:
Sokkeletasjen er uinnredet, men det er laget klart for to bad/vaskerom med allerede nedlagt varmekabler. Ellers har man her muligheten til å innrede etter eget ønske. Megler minner om at det er byggtekniske krav som må tilfredsstilles for å få oppholdsareal godkjent av kommunen. Kjøper vil få ansvar for å få godkjent arealet.

Alt i alt får du her en flott familiebolig klar til innflytning, og med supre muligheter både ute og inne. Her er mye å glede seg over.

Byggeår

1958

Bruksareal per etasje

Arealer er beregnet av takstmann. Takstmannens oppmåling er i henhold til NS 3940 og takstbransjens retningslinjer for arealmåling. Arealet er ikke kontrollmålt av megler.
Det er den faktiske bruken av rommene ved salget, som har avgjort om rommene er definert som P-ROM eller S-ROM. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken selv om det er medtatt som P-rom.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Det er gjort betydelige endringer/ominnredninger i hovedetasjen, uten at det foreligger reviderte tegninger i forhold til godkjent status. Sokkeletasjen er uinnredet og her foreligger ikke tegninger. hverken for dagens situasjon eller planlagte innredninger.

Tomteareal

688m2

Parkering

På egen eiendom.

Beskaffenhet

Tomten er opparbeidet med murer, gruset parkeringsplass, garasje, betongtrapper, steinplatting og terrasse i tre, samt grønn hage. En del arbeid med opparbeidelse av hagen gjenstår. Gammel takstein ligger klar som fyllmasse på sørsiden av huset.

Oppvarming

Med vedovn og elektrisk oppvarming. 2 stk varmepumper er installert.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagte attest. Boligen er energimerket Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G. Ytterligere opplysninger om energimerking finner du på www.energimerking.no. Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften.

Fastmonterte varmekilder som var tilstede under visning medfølger.

Tilstandsrapport utført av

Øistein Fotland den 11.10.2023

Ansvarlig megler

Anine Bertelsen Tuft
Eiendomsmegler | Fagansvarlig
abt@kapa.no
45 86 60 23

Kaland & Parnerts

Torgallmenningen Eiendomsmegling AS
Marken 19
Pb. 433 - Marken
5832

Salgsoppgavedato

05-12-2023

Meny